Team Odense Q slog FC Nordsjælland i U18 DM

0
1524

FC Nordsjælland måtte se sig besejret af et stærkt Team Odense Q hold, der lørdag eftermiddag var en tur i Farum. Det endte med en sejr til gæsterne på 1-3, der nu har seks point efter de første to kampe i U18 DM-ligaen.

Af Andrea Signe Trolle

Efter en sejr i sidste weekend i holdets første U18 DM-kamp mod FC Thy Piger – Skyum, stod FC Nordsjælland over for en sværere opgave lørdag eftermiddag. Modstanderen var sidste års nummer 3, Team Odense Q, og det endte også med en sejr til fynboerne.

Der skulle ikke gå mere end ni minutter før Emilie Jenrich Lajmiri bragte gæsterne fra Team Odense Q foran 0-1. Herefter gik det stærkt og inden der var spillet 20 minutter af kampen, var Team Odense Q foran 0-3 på mål af Cecilie Fløe og Lea Duus Madsen.

Kort inden pausen fik hjemmeholdet pyntet på måltavlen, da Kathrine Møller Kühl scorede til 1-3. Men selvom begge hold kæmpede, så blev det ikke til flere mål i kampen og Team Odense Q kunne tage bussen hjem til Fyn med tre point i ryggen.