Stina Lykke får ny rolle i KoldingQ

0
1815

Den tidligere landsholdsmålmand bliver fremover ansvarlig for KoldingQ ungdom og bliver en del af klubbens målmandstrænerteam

Kvindelandsholdets mangeårige målmand Stina Lykke Petersen har knapt lagt målmandshandskerne på hylden, før KoldingQ nu kan annoncere, at klubben har lavet en ny aftale med Lykke, som vogtede målet på 3F-holdet i Kolding i sidste sæson.

Det bliver dog ikke i rollen som 3F-målmand, at Stina Lykke fortsætter i KoldingQ. I stedet får 32-årige Stina Lykke en helt ny opgave: Hun skal fremover være ansvarlig for KoldingQ ungdom, ligesom hun bliver en del af målmandstrænerteamet, som ledes af chefmålmandstræner Christian Dybro.

Stina Lykke nåede i sin aktive karriere 81 A-landskampe og har vogtet målet i bl.a. OB, Brøndby, de tyske klubber Duisburg og FC Köln, samt svenske Kristiansstad. Hun kom til KoldingQ i 2017. Stina havde en nøglerolle, da Danmark vandt sølv ved EM i Holland i 2017.