Theresa Nielsen på månedens hold i USA

0
1160

Theresa Nielsen har fået en stærk start på sit ophold i den stærke amerikanske liga, og det har nu resulteret i en plads på månedens hold i Juli.

Af Martin Vestergaard Jensen

Theresa Nielsen skiftede i Januar til Seattle Reign FC i den stærke amerikanske liga, og lige siden hendes debut, har hun fået stor succes i USA. Særlig den seneste måned har den danske landsholdsback spillet blændende fodbold og det har nu resulteret i, at hun er kommet på månedens hold i Juli sammen med holdkammeraten Megan Rapinoe.

Theresa Nielsen har spillet samtlige minutter for hendes klub i Juli, og blev til kampen d. 11. juli imod Utah kåret til ’Player of the Match’. Igennem de fire kampe, som hun har spillet i den seneste måned, har den danske landsholdsprofil en succesrate på hendes afleveringer på 88,3%, mens hun har fuldført 31 afleveringer til den sidste tredjedel af banen.

Den danske landsholdsprofil får med hædren på månedens hold i USA en stærk optakt til de afgørende VM-kvalifikationskampe der venter i starten af september for det danske landshold. Her har hun sammen med resten af holdet mulighed for at sikre sig en billet til VM næste år.