To nye spillere til FC Nordsjællands 1. divisionshold

0
1351

FC Nordsjælland har en ambition om at spille sig fra 1. division op i 3F Ligaen fra sæsonen 2019, men det kræver, at holdet kommer stærkt igennem efteråret med en masse sejre. Derfor har klubben fået to udenlandske forstærkninger til holdet, hvoriblandt klubbens første kvindelige kontraktspiller er – læs mere om FC Nordsjællands to nye spillere her:

Af Andrea Signe Trolle

FC Nordsjælland kan præsentere to nye spillere, der fra næste sæson vil være på holdkortet for deres første kvindesenior, der skal spille 1. division. Det er to spændende udenlandske spillere, der skal kæmpe for at få FC Nordsjælland i 3F Ligaen.

FC Nordsjælland skrevet deres første kontrakt med en kvindespiller. 22-årige Nicole Robertsen, der senest har spiller i Brøndby IF, bliver den første kvindelige kontraktspiller i klubbens historie. Hun kommer oprindeligt fra Californien, men startede sin danske fodboldkarriere i Vildbjerg i januar 2017.

Den anden forstærkning er 29-årige Natalie Haigh fra Cheltenham i England. Hun kommer fra engelske Yeovil Town, men har tidligere spillet i den bedste engelske lige for Leeds United. Ifølge FC Nordsjællands hjemmeside, så er begge spillere blevet tiltrukket af mulighederne for kvindespillere i FC Nordsjælland og de ser frem til at komme i gang med sæsonen.

Begge spillere skal arbejde på FC Nordsjællands ambitiøse vision om at spille sig i 3F Ligaen allerede fra sæsonen, der starter i 2019. Men indtil videre bliver det i 1. division og her spiller FC Nordsjælland deres første hjemmekamp lørdag den 11. august. Modstanderen Herlufsholm og kampen vil blive spillet på Right to Dream Park klokken 15.30.

Foto: Natalie Haigh og sportschef Christian Taylor