Vejle B’s U-14 piger tog metal i Vildbjerg

0
2284

Det blev bronzemedaljer til VB’s talentfulde U-14 årgang, som i forrige weekend deltog i den traditionsrige Vildbjerg Cup

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

Fra torsdag til lørdag var VB’s U-14 piger til Vildbjerg tillige med klubbens U-12 og U-13 hold.

Pigerne havde første træning med deres nye træner, Oliver Lundgaard, i den forgangne uge om mandagen, og allerede om torsdagen rejste holdet så til Vildbjerg Cup i med det klare formå at ville vise noget seværdigt fodbold.

Pigerne gik ubesejret videre i A-slutspillet efter at have vundet puljen med bl.a. sejre over Mejrup og FC THY Piger og med en målscore på 25-1.

I semifinalen var modstanderen Roskilde Pigefodbold, som er et af de bedste sjællandske hold. Efter en kamp, hvor pigerne leverede fodbold på højt niveau og i det meste af kampen havde overtaget, måtte VB desværre indkassere et mål et minut før slutfløjt, til stor ærgrelse og frustration for den østjyske lejr. Pigerne havde nemlig leveret alt, de formåede, og vist rigtig fin fodbold.

Nu ventede så kampen om bronze søndag morgen, og som i indledende var modstanderen Mejrup. Pigerne spillede næsten kampen til UG efter deres oldeforældres karakterskala… Man kunne godt se, at kræfterne stille og roligt var brugt op efter de mange kampe, men med en 1-0 sejr blev tredjepladsen fortjent sikret.

Præstationen var mere end godkendt af alle 14 piger igennem hele turneringen. Holdet scorede i de otte kampe 26 mål  – fordelt på 11 spillere – og lukkede blot to ind. VB viste generelt flot fodbold, men også, at der stadig er ting at arbejde med på træningsbanen for den nye coach.

Ud over de mange kampe var der også masser af tid til at pleje det sociale aspekt mellem pigerne, som virkelig besidder et stærk sammenhold og kammeratskab.

VB-spillerne kunne til sidst stolte række hænderne over hovedet på podiet på Vildbjerg Stadion foran flere hundrede mennesker til præmieoverrækkelsen, hvor det blev til medaljer og pokaler!

Holdet har nu tre træningspas den kommende uge, inden der lørdag blændes op for den første kamp i U-14 Liga 1 hjemme mod VSK Aarhus.