Vejle B har U-11 træner på plads

0
1564

Efter ansættelse af Johnny Ekelund Jensen er VB ved at have trænerkabalen på plads i sin store ungdomsafdeling

 Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

VB´s U-11 piger skal i efter sommerferien trænes af Johnny Ekelund Jensen, som har været tilknyttet holdet og det store trænerteam i det seneste halve år.

Johnny har 10 års trænergerning bag sig, men har været væk fra grønsværen en del år. Det har for ham derfor været et perfekt comeback som træner at være lidt i baggrunden det seneste halve år og snuse til miljøet og den gode fodboldkultur, der er i VB´s pigeungdom. 

 ”Det bliver spændende at skulle introducere pigerne for 8-mands fodbold, ” siger Johnny Ekelund. ”Og så ser jeg gerne, det kan lykkes at få endnu flere piger til at spille fodbold på vores årgang. Det er vigtigt, at det sociale og gode sammenhold gøres endnu stærkere, og pigerne kan fortsætte den stærke udvikling både teknisk og taktisk.”