16-årig målmand fik debut for Odense Q i 3F

0
1088

På trods af sin unge alder, så har 16-årige Laura Worsøe allerede haft sin debut i landets bedste række. Lørdag stod hun på mål for Odense Q under opgøret mod Fortuna Hjørring i 3F Ligaen. Det blev en hård kamp, hvor Laura endte med at lukke tre mål ind, men det var stadig en god oplevelse for det unge talent.

Af Andrea Signe Trolle

Laura Worsøe er bare 16 år, men har allerede fået sin debut i landets bedste række. Hun spiller til daglig for U18 DM-holdet Team Odense Q, men da en skade forhindrede 3F-målmand Sarah Jacobsen at stå kampklar for Odense Q lørdag eftermiddag, så tog Laura Worsøe udfordringen op i Danmarks bedste række.

Laura Worsøe er også inde over U19-landsholdet, så der er ingen tvivl om, at den 16-årige spiller er et stort talent foran målet. Men det var alligevel en større udfordring, som Laura stod overfor lørdag eftermiddag, hvor modstanderen var Fortuna Hjørring:

”Fortuna lægger et hårdt pres på os, de er meget boldsøgende og aggressive gennem hele kampen. Jeg synes egentligt, at vi løser tingene rigtig godt i mange situationer, men i begge halvlege er der selvfølgelig gange, hvor de kommer igennem og gør ondt på os. Det var selvfølgelig en lidt hård debut mod Fortuna Hjørring, men det var sjovt og rigtig fedt at blive matchet på øverste hylde,” siger Laura til Odense Q’s hjemmeside.

Men selvom Laura ikke kunne holde netmaskerne rene og resultatet endte 0-3 til Fortuna Hjørring, så var hendes debut i 3F-Ligaen alligevel en god oplevelse:

”I ugen op til kampen havde vi lavet nogle gode interne aftaler, som også medvirkede til, at vi kom godt fra start. I pausen snakkede vi om aftalerne og fik lavet nogle små justeringer, og det synes jeg fungerede rigtig fint. Alt i alt var det en god oplevelse, og jeg har helt klart mod på flere 3F Liga-kampe i fremtiden – forhåbentlig også med nogle sejre til følge,” afslutter Laura.

Foto: Iver Tidemand