FC Nordsjælland storsejrer i lokalderby

0
950

Onsdag aften stod den på lokalderby i U18 DM, hvor klubberne FC Nordsjælland og BSF tørnede sammen. Kampen resulterede i en 6-0 sejr til FC Nordsjælland, som nu for alvor er med i toppen. 

Af Signe Holt Andersen 

De to sjællandske klubber, FC Nordsjælland og BSF, spillede onsdag aften lokalopgør på Ballerup Idrætspark. Her var det dansk kvindefodbolds nye ansigt, FC Nordsjælland , som kunne hive 3 point med hjem. Sejren lød på hele 6-0, hvilket må siges at være en overbevisende sejr. Både Linnea Borbye og Laura Juul Hansen scorede 2 kasser hver, og de sidste to mål blev sat ind af Josephine Nielsen og Marisa Renthe.

De 3 point betyder, at FC Nordsjælland nu har 12 point efter de første 5 kampe og indtager en delt førsteplads i ligaen sammen med Team OdenseQ og Fortuna Hjørring. FC Nordsjælland har altså fået en fremragende start på deres første sæson i U18 DM. Nederst i tabellen ligger BSF, som endnu ikke har fået tilkæmpet sig point.

Næste kamp i U18 DM er den 19. september, hvor Vildbjerg på hjemmebane tager imod IF Lyseng.