Det danske U19-landshold sikkert videre til Elite Round

0
1494
Vilja Dahl Pedersen har scoret 8 af Danmarks i alt 19 mål. 

Med tre sejre i tre kampe ved første runde af EM-kvalifikationen i Liechtenstein, er det danske U19-landshold sikkert videre til Elite Round, som er næste step mod slutrunden. EM-kvalifikationens store positive overraskelse har været debutant Vilja Dahl Pedersen fra Vildbjerg SF, der har scoret 8 af Danmarks i alt 19 mål.

Af Andrea Signe Trolle

Den seneste uge har det danske U19-landsholdet været i Liechtenstein, hvor de har spillet første runde af kvalifikationen til EM. Her blev det til tre stensikre sejre, der dermed sender de unge danske talenter direkte videre til Elite Round i april, som er næste step mod EM-slutrunden.

I Danmarks første kamp, som blev spillet mod værterne fra Liechtenstein den 28. august, blev det til en storsejr på hele 11-0 til Danmark. Tre dage senere gik det ud over Grækenland, der blev besejret 3-0. Danmark spillede derefter sin sidste kamp mod Serbien mandag den 3. september og her blev det til en 0-5 sejr til danskerne.

Rundens helt store positive overraskelse har været det midtjyske talent Vilja Dahl Pedersen, der til daglig spiller for Vildbjerg SF. Vilja fik sin debut på landsholdet i rundens første kamp, hvor hun scorede hattrick og denne målfest fortsatte i de senere kampe. I alt har Vilja scoret 8 ud af de i alt 19 mål, som det danske landshold har scoret i Liechtenstein.