VIND NYUDGIVET BOG OM DEN DANSKE VM-TRIUMF I 1971

0
1607

Tidligere fodboldkommentator i DR og nuværende chefredaktør på Midtjyllands Avis, Hans Krabbe, har det sidste halvandet arbejdet med et projekt om en ny bog med titlen ”Den glemte triumf”. Tirsdag den 4. september blev udgivet, der er et portræt, der hylder de danske kvinder, der vandt verdensmesterskabet i Mexico City i 1971 – en triumf, der ifølge Hans Krabbe ikke fik den opmærksomhed, som en så imponerende præstation fortjente.

Arbejdet bag bogen begyndte i foråret 2017, hvor Hans Krabbe begyndte at kontakte de fodboldspillende kvinder fra 1971. Efter halvandet års arbejde, står bogen nu færdig, der både tegner et tidsbillede af Danmark fra tresserne og halvfjerdserne, hvor kvindefrigørelsen var på dagsordenen, og hvor det ikke var normalt, at kvinder brugte så meget af deres hverdag på at spille fodbold.

Du har nu muligheden for at vinde bogen ved at deltage i konkurrencen om to eksemplarer. Konkurrencen løber på FODBOLD FOR PIGERs facebookside og du kan finde den ved at klikke HER:

SÅDAN DELTAGER DU:

1) Like opslaget.

2) Skriv i kommentarfeltet dit bud på spørgsmålet: I hvilket land blev verdensmesterskaber i 1971 afholdt?

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Hans Krabbe og forlaget TURBINE og løber frem til tirsdag den 11. september, hvor vinderne trækkes klokken 20.

Landsholdet fra 1971 blev hyldet i pausen under landskampen mellem Danmark og Sverige