Fortuna Hjørring jagter endnu en sejr efter en fremragende sæsonstart i U18 DM

0
1066

Storklubben Fortuna Hjørring har fået en kanon start på sæsonen, hvor de har scoret mål på stribe. I weekenden gælder det BSF på udebane. Fodbold for piger har taget en snak med holdets topscorer, Signe Timmermann Clausen. 

Af Signe Holt Andersen

Inden denne weekends spillerunde i U18 DM-rækken er det Fortuna Hjørring med 9 point i 3 kampe, som er i front. Fortuna Hjørring har efter de første 3 kampe maksimumpoint og en målscore på hele 13-1. En af holdets profiler er Signe Timmermann Clausen, som er holdets topcorer med 4 mål efter de 3 første kampe. Vi har taget en snak med Signe.

Fortuna Hjørring har fået en forrygende start på sæsonen og er inden weekendens spillerunde i front i U18 DM-rækken. Signe Timmermann Clausen fra Fortuna Hjørring mener, at den store succes skyldes seriøsitet og hårdt arbejde samt et fantastisk træningsmiljø.

“Vores succes skyldes at vi har dygtige spillere på alle pladser, hvor vi er med til at gøre hinanden gode. Vi har fire seriøse træninger om ugen på U18DM, hvor alle, både trænere og spillere, arbejder hårdt i et af landets bedste træningsmiljøer,” siger Signe Timmermann.

En ting, som er værd at bemærke, er Fortuna Hjørrings imponerende målscore på 13-1. Signe Timmermann er med 4 fuldtræffere holdets topscorer. Om at være målscore siger Signe lidt ydmygt:

“Det er selvfølgelig altid dejligt at score, men det vigtigste, efter min mening er, at vores hold vinder kampene”.

Lørdag den 8. september skal 12 ud af ligaens 14 hold i kamp. For Fortuna Hjørring gælder det BSF på udebane – en kamp, som Signe Timmermann ser frem til.

“Mine forventninger til kampen er, at vi som tophold først og fremmest kan spille god kamp, men også være ubesejret når vi tager hjem fra Sjælland igen,” siger Signe Timmermann.