Fortuna og Brøndby sejrede i 3F

0
855

Efter en lang landsholdspause er 3F-Ligaen igen igang. Lørdag eftermiddag blev det til en 0-3 sejr til Fortuna Hjørring, der nu har 7 point efter tre kampe efter de mistede point til BSF i første kamp. Brøndby ligger i front af rækken med 9 point efter tre kampe efter en sejr på 0-3 over KoldingQ lørdag eftermiddag.

Af Andrea Signe Trolle

Med to landsholdkampe i de forhenværende uger, har der været stilstand i Danmarks bedste kvinderække. Men lørdag eftermiddag blev der igen fløjtet op, hvor der var tre 3F liga kampe på programmet.

Brøndby har fået en suveræn start på turneringen og det blev ikke ændret lørdag eftermiddag. Med en sejr på 0-3 over KoldingQ, ligger Brøndby fortsat nr. 1 i rækken efter tre kampe. Færre mål var der i Nordjylland, hvor FC Thy – ThistedQ havde taget imod BSF. Her delte de to hold point, da resultatet endte 1-1.

I Odense havde Odense Q taget imod de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring og her blev det ikke overraskende en sejr til gæsterne på 0-3. Dermed har Fortuna Hjørring et godt udgangspunkt forud for onsdagens UEFA Champions League opgør mod Fiorentina i Firenze:

”Det var ikke prangende, men vi kender jo til, at der kan være en del usikkerhed og ukoncentreret spil, når et hold står lige over for et større opgør og det gør vi jo nu. Jeg tror på, at vi kommer til at opleve en helt anderledes indsats på onsdag i Firenze, og vi skal også nok præge spillet, når det går løs i returkampen den 26. august på Nord Energi Arena. Så der bliver godt internationalt fodbold i den kommende tid,” siger assistenttræner Peter Enevoldsen i en pressemeddelse på Fortuna Hjørrings hjemmeside.

Med tre kampe overstået lørdag eftermiddag, byder søndagen kun på et enkelt opgør i 3F-Ligaen. Klokken 12.30 byder B93 op til kamp på Østerbro, hvor VSK Aarhus er modstanderen.