Fortuna varmer op til B93-kamp

0
990
Canada jubler over kvalifikationen på Twitter.

Efter et nederlag i onsdags til Fiorentina i Champions League, skal Fortuna Hjørring tilbage på sejrskurs. Det fortæller assistenttræner Peter Enevoldsen i en pressemeddelelse på Fortuna Hjørrings hjemmeside om søndagens kamp mod B93.

Pressemeddelse af Fortuna Hjørring – redigeret af Andrea Signe Trolle

Fortuna får søndag eftermiddag besøg af B93 fra Østerbro i København. Den gamle klub er ny i 3F-ligaen, og er en af de klubber, der gerne skal være med til en inspirerende fornyelse af ligaen. Nu får publikum på Nord Energi Arena lejlighed til at stifte bekendtskab møde de nye københavnere – og det ser assistenttræner for Fortuna Hjørring, Peter Enevoldsen, frem til:

– Efter vores skuffende præstation i Firenze i onsdag er jeg sikker på, at vores spillere er klar til at vise, at det var en enlig svale denne aften mod Fiorentina. Søndagens modstander, B93, er et nyt bekendtskab i 3F ligaen i denne sæson. De har tabt deres tre første kampe, men alle kampene har været meget tætte.
siger assistenttræner Peter Enevoldsen i en pressemeddelse på Fortuna Hjørring hjemmeside.

Inden søndagens kamp, der fløjtes op kl. 16:30 på Nord Energi Arena, befinder Fortuna sig på ligaen tredjeplads med 7 points et færre end nr. 2 BSF, som har spillet en kamp flere. B93 har stadig ingen point og deler bundplacering med Odense Q. Men indtil videre har københavnernes resultater været bedre end fynboernes, så B93 er næstsidst i ligaen. Derfor skal Fortuna også være klar til kampen søndag:

”Vi ved, at de godt kan spille god fodbold, hvis de får tid og plads. Så vi skal holde tempo og sørge for, at de kommer ud at løbe mange meter. Så håber jeg, at vi får gang i vores offensive spillere igen, så vi kan komme tilbage på sejrkurs,” siger Peter Enevoldsen.