EVN – CUP 2018

0
3316
På billedet; Freja Løvenfald (FCN), Cilje Ostenfeld (B93), Louise Wadstrøm (Team Od. Q), Marie Jakobsen (Varde), Anna Krog (Team Od. Q)

Der har været gang i den i weekenden på Efterskolen ved Nyborg. 135 piger fordelt på syv klubber har haft en weekend i fodboldens tegn med fire kampe, sociale aktiviteter og ikke mindst fået et lille indblik i, hvad det vil sige at være efterskoleelev. Vi har fået os en snak med fem af pigerne

Af Søren Madsen, Efterskolen ved Nyborg

“Det er især spændende at møde hold fra andre landsdele, som man ikke møder til dagligt. Det giver os en mulighed for at teste, hvordan holdets niveau ser ud i forhold til resten af landet”, sådan siger Louise Wadstrøm (Od. Q ) og Maris Jakobsen (Varde) om “EVN-CUP”, der her søndag er igang med turneringens afsluttende kampe. Varde og Team Odense Q har netop spillet deres sidste kamp, og her blev det til en 2-0 sejr til Team Odense Q efter en flot kamp af begge hold. Kl. 10.15 startede søndagens anden kamp imod Roskilde og Dalum/Næsby.

Freja Løvenfald fra FCN fortsætter; “Det er bare en FED turnering med mange tætte kampe og et højt niveau”. Freja Løvenfald er en af pigerne som kl. 11.30 spiller finale mod B93.

Program søndag:

Kl. 0900: Team Od. Q – Varde 2-0

Kl. 1015:  Roskilde – Dalum/ Næsby

Kl. 11.30: FCN – B93

Silkeborgs U15 piger har ligeledes været med i “EVN-CUP” og har spillet kampe lørdag men ikke søndag, da de i forvejen har et tæt kampprogram i deres lokale DBU-turnering.

Anna Krog fra Team Odense Q udtaler til sidst; “Socialt er det rigtig godt for holdet. Det er hyggeligt at hilse på piger, man kender fra de andre hold. Der har været sjov underholdning med quiz, og så har der været MEGA lækker mad”.

Det er 7. år i træk at Efterskolen ved Nyborg afholder “EVN-CUP” og en af de fem fodboldtrænere fra EVN, Kristoffer Johannsen siger følgende om turneringen; “Det er en fornøjelse at se den glæde og energi pigerne kommer med på banen. Det kombineret med højt teknisk niveau og god taktisk forståelse gør bare at alle kampe bliver både seværdige og ikke mindst udviklende for både holdet og spilleren”. “Vi synes, det er en fantastisk weekend hvor vi, udover at vise skolen frem, også får lejlighed til at se nogle af de mest talentfulde piger i aktion på banen.” EVN-CUP løber af stablen igen i perioden 13.-15 sept. 2019.

Kristoffer har sammen med resten af fodboldlærerne på Efterskolen ved Nyborg ret travlt for tiden. 71 fodboldelever fra indeværende skoleår, fordelt på fem hold skal i næste uge igang med deres respektive turneringer i Skoleligaen, ISF og ikke mindst de mange kampe i den regionale efterskoleturnering.

I uge 39 står den på musicaluge inden Efterskolen ved Nyborg holder åbent hus i forbindelse med Efterskolernes dag” søndag d. 30. september kl. 13.00.

 

Efterskolen ved Nyborg, Ringvej 5, 5800 Nyborg

Tlf.: 65312920, Email; evn@evn.dk

https://evn.dk