Lyseng-anfører: “Vi viser i dag, hvad vi er lavet af”

0
1815

IF Lyseng fik lørdag sæsonens anden sejr i U18 DM Ligaen. ”Forhåbentlig er det startskuddet på en periode med flere point,” siger Lysengs anfører Juliane Mckenzie Højmose

Med en sikker 4-0 sejr ude over BSF, kunne IF Lyseng lørdag sætte tre point ind på kontoen for anden gang i dette års udgave af U18 DM-ligaen. Lyseng har haft en lidt slingrende start på sæsonen med tre uafgjorte resultater og to nederlag, men lørdag var der ikke meget slingrekurs over præstationen. Der stod Lyseng på det meste i Ballerup Idrætspark, og efter kampen mente Lysengs anfører Juliane Mckenzie Højmose, at holdets mange chancer godt kunne have ført til en endnu større sejr.

”Det var megafedt at se i dag, at der bare bliver arbejdet, både offensivt og defensivt. Vi holder godt på bolden, vi holder hovedet koldt og vi spiller os frem til mange chancer. Vi kunne godt have sparket 1-2 mål mere ind,” lød det fra Juliane.

Hun mener, at IF Lyseng er et bedre hold, end sæsonens første resultater har afspejlet. Hidtil er det bare ikke lykkedes at føre det gode arbejde på træningsbanen ind i kampene, hvor det før dagens kamp kun var blevet til en enkelt sejr.

”Vi har fået nogle ærgerlige resultater, som jeg ikke synes afspejler vores niveau. Der har været nogle kampe, hvor vi ikke har været klar på dagen. Men i dag viser vi, hvad vi er gjort af, og det er forhåbentlig startskuddet på at vi får nogle flere point,” siger Lyseng-anføreren.

“Top 5 vil være tilfredsstillende”

Hun vil ikke nævne en placering som målsætning for sæsonen. Og dog:

”Vores mål for sæsonen er, at vi skal kunne se os selv i øjnene til sidst og kunne sige, at vi har givet alt, hvad vi har. Jeg vil ikke nævne nogle placering, men en top 5 vil være rigtig tilfredsstillende”.

Synes du I ligger til det, rent spillemæssigt?

”Ikke lige pt. Det der skal til er, at vi får mere af vores træning med over i kampene og at de hold, som vi skal slå, dem holder vi op med at spille uafgjort imod,” siger Juliane Mckenzie Højmose.

Med dagens sejr rykker IF Lyseng op på 8. pladsen med ni point. BSF ligger fortsat i bunden med ét point for syv kampe.

Lysengs fire målscorere var:

12. minut: Lotte Birk Svendsen
52. minut: Helena Pedersen
85. minut: Laura Ambrosius
86. minut: Victoria Vestergaard Boye

“Vi er et bedre hold end vores hidtidige placering afspejler,” mener IF Lysengs anfører Juliane Mckenzie Højmose.