Topholdene i 3F delte point

0
922

Lørdag eftermiddag tørnede Danmarks to bedste kvindehold sammen på Nord Energi Arena i Hjørring. Det endte med et målløst opgør mellem Brøndby og Fortuna Hjørring i 3F Ligaen, der måtte gå fra banen med 1 point hver efter et chanceløst opgør.

Af Andrea Signe Trolle

Forud for weekenden var der lagt op til et af årets højdepunkter i den bedste danske række. Lørdag eftermiddag skulle Brøndbys 3F kvinder en tur til Hjørring for at møde de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring – et opgør, der på papiret så ud til at blive en enormt spændende kamp.

De fremmødte 316 tilskuere kunne til gengæld ærgre sig ved sidste fløjt over at være taget til Nord Energi Arena uden at opleve et eneste mål. Kampen manglede chancer og manglende effektivitet fra de to hold resulterede i, at opgøret endte med et skuffende 0-0 resultat for begge hold.

De to hold har også haft en hård uge, hvor der i onsdags var Champions League kamp i kalenderen. Men nu får en række af spillerne mulighed for at puste ud, da der er landsholdspause i den kommende weekend. Her møder det danske kvindelandshold Holland fredag aften den 5. oktober den første af to VM-playoff kampen. Kampen spilles klokken 20 og bliver vist på DR1.