Vildbjerg og Lyseng delte point i U18 DM

0
1121

Onsdag aften delte Vildbjerg point med gæsterne fra IF Lyseng. Kampen endte 1-1 og de to mål blev sat ind af Helle Pedersen fra Vildbjerg og Freja Storm Jensen fra IF Lyseng. 

Af Signe Holt Andersen

Onsdag aften spillede Vildbjerg på hjemmebane mod gæsterne fra Lyseng – en kamp, som endte 1-1. Under kampen var der et voldsomt blæsevejr, men det forhindrede ikke pigerne i at spille en seværdig kamp. Første halvleg forløb forholdsvist chancefattig og endte også målløs.

2. Halvleg var mere livlig, og efter 56 minutters spil kunne hjemmeholdet bringe sig i front. Helle Pedersen fra Vildbjerg var hurtigt over en ripost og hamrede bolden i nettet til 1-0. Føringen holdt dog ikke længe, da Lyseng kun 2 minutter efter udlignede efter et hjørnespark, hvor Freja Storm Jensen headede bolden i kassen. Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og derfor måtte de to jyske hold begge gå fra banen med et point.

I weekenden er der igen gang i U18 DM, og her møder Vildbjerg på udebane topholdet Team OdenseQ, som har fået en fremragende sæsonstart. IF Lyseng spiller søndag på hjemmebane mod FC Thy Piger. En anden mærkværdig kamp i den kommende spillerunde er kampen mellem FC Nordsjælland og B93, som spilles søndag klokken 13 i Farum. Her har begge hold brug for en sejr, hvis de for alvor vil hænge på i toppen.