Silkeborg IF Q er flot repræsenteret ved de kommende DBU samlinger for årgang 2005

0
1685

DBU U14 Talentcenter Jylland Midt, har udtaget 5 Silkeborg IF Q spillere til de kommende DBU-samlinger i efteråret 2018.

Af Stephan Nyrup, Silkeborg IF Q

KLUBNYT

Det er første gang at årgang 2005 stifter bekendtskab med DBU, de første blev indstillet til den indledende træning d. 2/9 i Kjellerup, efterfølgende blev alle vores piger inviteret til 2. udtagelse og i dag fik de beskeden om at 5 var gået videre og den 6. som var skadet og ikke blev vurderet, for chancen for at vise sig frem, så snart hun er på toppen igen.

Holdet er i DBU repræsenteret ved Amalie Adelborg, Julie Froberg Larsen, Celina Nørregaard, Kamma Meldgaard Pedersen og Karoline Birch Pedersen. Fælles for alle piger er, at de er store talenter med den rette indstilling og vilje til at drive det langt.

Pigerne stammer fra samarbejdsklubberne Hammel, Them, Fårvang, Ans og Fårvang.

Fælles for flere af pigerne er daglig gang på Sølystskolens Talent Team, hvor skolegang og elitesport forenes.

Som licensklub er det meget vigtigt, at SIF Q er repræsenteret på DBUs regionshold og på sigt på landsholdene. Vi krydser derfor fingre for, at alle 5 piger får vist sig godt frem, og ikke mindst får en god oplevelse sammen med de andre talentfulde piger.

Klubbens U14 hold er kommet fint i gang med efteråret, resultatmæssigt har det knebet lidt, men der er vist rigtig fine takter og holdet og pigerne udvikler sig hele tiden.

Vi ønsker de 5 piger held og lykke til talentsamlingen