3F Ligaens tophold sejrede – KoldingQ og BSF fik uafgjort

0
1662

De to tophold, Fortuna Hjørring og Brøndby, hentede begge tre point i 3F Ligaen. VSK Aarhus fik også en sejr, mens KoldingQ og BSF spillede uafgjort.

Af Camilla Bergholm

I weekenden blev endnu en runde i 3F Ligaen afviklet. Brøndby og Fortuna Hjørring vandt begge, men de to hold viste ikke topklasse. VSK Aarhus mødte FC Thy-ThistedQ, hvor århusianerne tog tre point med hjem. KoldingQ bragede sammen med BSF. En kamp som endte uafgjort.

Udligning i sidste minut sikrede KoldingQ point

KoldingQ – BSF (2-2)

Lørdag klokken 13 tog KoldingQ imod BSF på hjemmebane. Koldingenserne annoncerede på Facebook allerede inden dagens kamp, at de ville stille med et noget alternativt hold, fordi de var ramt af skader og afbud. Alligevel blev det til god fight fra begge hold.

Sif Rykær stod for begge af Koldings mål. Første mål blev scoret efter 11 minutter, men allerede fire minutter senere svarede BSF igen. Her scorede Sarah Jankovska til 1-1. KoldingQ var oppe imod et godt spillende Ballerup-hold, hvilket førte til endnu et mål. Chirine Lamti scorede 45 minutter inde i kampen til 1-2.

BSF havde dermed bragt sig foran. En stilling de kæmpede for at holde til sidste fløjt. Det lykkedes dog ikke. Sif Rykær scorede nemlig i kampens allersidste minut til resultatet 2-2.

Med kampens resultat fastholder begge hold deres placeringer i 3F Ligaen. KoldingQ er på femtepladsen, mens BSF fortsat ligger på fjerdepladsen. 

Brøndby sejrede over et hårdtkæmpende B.93 

Brøndby – B.93 (4-0) 

B.93 har haft en svær start i 3F Ligaen. Med kun ét point på kontoen, hungrede B.93 derfor efter point, da de mødte Brøndby. På papiret så det ud til at blive en umulig opgave. Det endte det også med at blive, men de kunne alligevel tage derfra med hovederne oppe.

Kampen var lige blevet fløjtet i gang, hvorefter Nicoline Sørensen scorede Brøndbys første mål. Der skulle ikke gå mange minutter, før Brøndby igen slog til. Denne gang var det Nanna Christiansen, der gjorde det til 2-0 efter fem minutter. B.93 havde svært ved at stå imod Brøndbys stærke presspil. Derfor scorede Brøndby igen efter 27 minutter til 3-0. Kampens sidste mål blev også scoret i første halvleg. Det sørgede Nicoline Sørensen for efter 30 minutters spil.

I anden halvleg fik B.93 rettet op på deres kæder, hvorfor de lukkede af for Brøndbys angreb. Det lykkedes også B.93 at komme til et par chancer, men de blev ikke udnyttet. B.93 holdte målet rent i anden halvleg, men de fik ikke scoret i den anden ende. Kampen endte derfor 4-0.

Brøndby ligger derfor stadig på førstepladsen, mens B.93 derimod fortsat sidder fast under nedrykningsstregen på en syvendeplads.

Mangelende effektivitet i Hjørring 

Fortuna Hjørring – Odense Q (2-0)

Fortuna Hjørring mødte lørdag Odense Q på hjemmebane. Forrige weekend havde Odense Q tabt 10-1 til Brøndby. Det lignede derfor en sikker sejr til holdet fra Hjørring, der i samme weekend havde vundet 7-0 over FC Thy-ThistedQ. Der var af denne grund dækket op til den helt store målfest for hjemmeholdet. Men festen blev aflyst.

Sanni Maija Franssi bragte da også Fortuna Hjørring foran efter 24 minutter. Herfra havde Fortuna Hjørring bolden det meste af tiden, men alligevel kom der ikke de store chancer ud af det. Gæsterne fra Odense fik ikke meget spil, men det lykkedes dem at lukke ned for hjemmeholdets angreb.

Tamires Di Britto Gomes fik efter 72 minutter brudt igennem Odenses forsvar og sat bolden ind i målet til kampens resultat 2-0. Efter målet kom Fortuna Hjørring til flere chancer, som både ramte stolpen og overliggeren. Odense Q kunne derfor tage derfra med hovederne oppe efter at have holdt Fortuna Hjørring fra at score flere mål, mens hjemmeholdet skuffende måtte nøjes med to mål.

Fortuna Hjørring fastholder efter sejren andenpladsen, mens Odense Q kæmper i bunden på en ottendeplads.

VSK Aarhus tog sejren med hjem

FC Thy-ThistedQ – VSK Aarhus (2-3)

Med et nederlag på 7-0 i bagagen kom FC Thy-ThistedQ ud på banen lørdag. Her tog de imod VSK Aarhus. Cheftræner for FC Thy-ThistedQ, Torben Overgaard, udtalte inden kampen, at trænerstaben og ham selv var spændte på, hvordan holdet ville tackle sådan et stort nederlag. I ugen op til kampen mod århusianerne havde de dog vist, at de var klar til kamp.

VSK Aarhus viste også, at de ville kæmpe for en sejr. Efter 18 minutter scorede Rikke Marie Madsen og bragte udeholdet foran. Århusianerne ville have mere, og 53 minutter inde i kampen scorede Simone Hagelskjær til 0-2.

Thyboerne fortsatte med at kæmpe, hvilket resulterede i et straffe, som Matilde Kjeldgaard satte ind til 1-2. Camilla Andersen spolerede dog hjemmeholdets drømme om en sejr, da hun et par minutter senere scorede til 1-3. FC Thy-ThistedQ gav ikke op, hvilket førte til en reducering efter 84 minutter, da Sophie Gravesen scorede til kampens resultat 2-3.

Med sejren beholder VSK Aarhus førstepladsen, mens FC Thy-ThistedQ holder sig over nedrykningsstregen på sjettepladsen.