Fortuna Hjørring vil sende FC Thy – ThistedQ på løbetur

0
1244

Fortuna Hjørring har dobbelt så mange point som lørdagens modstander fra FC Thy – ThistedQ, der derudover er en kamp foran. Alligevel er der lagt op til et højt tempo i lørdagens kamp.

Pressemeddelelse af Fortuna Hjørring – redigeret af Camilla Bergholm

Med 14 point efter seks kampe sidder Fortuna Hjørring på andenpladsen i 3F Ligaen. Herfra er der syv point ned til FC Thy – ThistedQ, der har indtaget rækkens sjetteplads med syv point efter syv kampe. Samtlige syv point har Thisted hentet på hjemmebane, hvor thyboerne indtil nu er ubesejret.

Der har været en kort kamppause for Fortuna Hjørring, men nu er holdet igen klar til pointjagt. Modstanderen har dog, ifølge assistenttræner Peter Enevoldsen, haft en god start, hvilket derfor heller ikke gør det nemt for topholdet.

”Thisted er som oprykker kommet ganske fint fra start og bør være sikret en ny sæson i 3F 
Ligaen,” siger han.

Fortuna Hjørring skal være klar fra start

Første møde med FC Thy – ThistedQ var, ifølge Peter Enevoldsen, en kamp med mange brændte chancer, men også en velfortjent sejr. Derfor ved de, hvor de skal sætte ekstra ind.

”Vi vandt det første møde hjemme med 5-1 i en kamp, hvor vi især i første halvleg brændte mange chancer, men efter pausen scorede vi. Så vi vandt fuldt fortjent.
 Thisted er stadig ubesejret på hjemmebane med to sejre og én uafgjort. Så vi skal være klar fra start af og sætte os på kampen med vores fysik.
Vi skal holde tempo i spillet og få Thisted ud at løbe efter bolden. Hvis vi gør det, skal vi nok komme til de chancer, der giver mål og sejr på Sparekassen Thy Arena,” siger han.

Fortuna slæber stadig rundt på den kedelige uafgjorte sæsonstart. Kun ét point mod BSF betyder, at holdet er to point efter førerholdet, Brøndby.

Umiddelbart ser det ud til, at Brøndby står over for en mere overkommelig opgave her i weekenden. Københavnerne møder bundholdet Odense Q på Fyn. Der skulle ikke være meget tvivl om, hvor de tre point havner. Så kan Fortuna blot håbe på, at der også bliver hentet tre point i Thisted, så afstanden til førerholdet forbliver på to mål.

Kampen i Thisted spilles på Sparekassen Thy Arena, og der er kampstart lørdag kl. 12.