Gulddrømmen lever for Troelsgaard og Boye

0
1231

Mandag aften vandt FC Rosengård 1-0 på hjemmebane over Piteå. Sejren betyder, at de 2 hold nu deles om førstepladsen inden sæsonens sidste spillerunde. Der er altså lagt op til et brag af en sæsonafslutning i Sverige. Mon det ender med et svensk mesterskab til de danske landsholdsspillere?

Af Signe Holt Andersen

Piteå kunne med en sejr i aftenens kamp mod FC Rosengård have sikret sig mesterskabet – men sådan blev det ikke. Den tyske angrebsstjerne, Anja Mittag, scorede efter 25 minutter kampens eneste mål. Dermed lever gulddrømmen igen for FC Rosengård med Simone Boye og Sanne Troelsgaard på holdet. Udfaldet af kampen betyder, at både Piteå og FC Rosengård nu begge har 45 point med kun 1 spillerunde tilbage.

I den sidste spillerrunde møder Piteå på hjemmebane Växjö DFF, som i weekenden vandt 5-1 over Hammarby. FC Rosengård skal op imod Kopparbergs/Göteborg FC, som pt. indtager ligaens 3.plads med 44 point. Dermed er intet afgjort endnu, og hele 3 hold har muligheden for at hive guldet med hjem i den allersidste spillerunde.

I bunden af ligaen er der også spænding til det sidste. Kalmar er dog allerede sikre på at blive den ene af 2 nedrykkere, da de kun har fået 3 point efter 21 kampe. Hele 4 hold skal i weekenden slås om at undgå den anden nedrykkerplads. De 4 hold er Vittsjö(med Sofie Junge), LB07(med Maria Møller Thomsen), Hammarby IF og Djurgårdens IF. Mon vi får svensk guld til Boye og Troelsgaard? Og kan Maria Møller Thomsen og Sofie Junge undgå nedrykning?