53 piger fik masser af inspiration på pigecamp

0
1826

HG Pigefodbolds Academy Camp samlede 53 piger, som bl.a. fik viden om, hvordan de lærer at tro mere på sig selv

Det var 53 trætte men glade piger, som sidste søndag rejste hjem fra HG Pigefodbolds Academy Camp. I tre dage stod den på masser fodbold, socialt samvær og spændende oplevelser, og blandt meget andet fik pigerne inspriation fra Det Mentale Spil til, hvordan de lærer at tro mere på sig selv.

“Fodboldmæssigt er det meget forskelligt hvad pigerne hver især tager med hjem. Men hver især har de fået nogle ting, de kan nørde med, for der har været tid til at arbejde i dybden med tingene, da der er 10 spiller pr. træner,” fortæller arrangørerne af HG Pigefodbolds Academy Camp.

Det er Fodboldinspirator, der har ledet træningen, men der har også været gæstetræning fra u16 landsholdstræner Frank Johnson.

En af campens store oplevelser var et indlæg af Caroline på 11 år, som på grund af sjælden sygdom har siddet i kørestol men nu har kæmpet sig tilbage og spiller fodbold igen.

HG Pigefodbold arrangerer en ny camp i uge 26 i 2019.