Hvilke fodboldstøvler er de fedeste lige nu?

0
4316

Alle fodboldpiger kender det: Valget af nye fodboldstøvler er et af de sværeste, der findes. Farve, pasform, komfort og vægt – der er mange elementer at forholde sig til. Derfor har FOBOLD FOR PIGER spurgt et skarpt panel af tre spillere indtil deres valg af fodboldstøvler. Læs med her:

Kamilla Lilhammer Karlsen, 18 år, 3F Liga i Brøndby IF:

”Jeg spiller i de her støvler, fordi de sidder helt perfekt på min fod. De former sig efter foden, hvilket er rigtig nødvendigt for mig, da min fod er bred og min hæl er lidt underlig. Det var derfor også min hæl, der var skyld i jeg skiftede til Puma. Jeg havde hørt meget godt om Puma, og da Adidas-støvler gnavede i min hæl, skiftede jeg. Så de er rigtig gode, fordi de former sig perfekt efter min fod, de dejligt lette og så synes jeg de rigtig flotte,” siger Kamilla.

Laura Frank, 18 år, 3F Liga i Fortuna Hjørring:

”For mange år siden købte jeg altid de nye fodboldstøvler med en masse fede farver, men nu er jeg blevet lidt kedelig og prioriterer sorte støvler. Jeg har næsten lige købt de Nike Mercurial vapor på billedet, men har desværre kun spillet i dem få gange inden jeg pådrog mig en skade. Men jeg valgte dem, fordi jeg synes de var fede og de havde fået gode anmeldelser fra nettet og fra mine holdkammerater. Men jeg glæder mig til at komme i dem igen, og til at komme tilbage på banen,” siger Laura.

Nadja Andersen, 15 år, HB Køge Pigefodbold:

Jeg elskede farven og modellen, og synes den passer godt til mig. Jeg synes, at jeg får et godt grib om bolden, men jeg har til gengæld ikke haft støvlerne så længe. Men de støtter min fod rigtig godt,” siger Nadja, der drømmer om at blive professionel:

” Jeg har spillet fodbold siden jeg var 5 år med drenge og har ambitioner om at spille professionel fodbold og komme på landsholdet. Jeg kommer fra Nakskov og skal derfor bruge 3 timer pr. Træning på transport til min klub HB Køge Pigefodbold. Jeg er først lige rykket, men er meget overrasket over alle de gode ting og resurser de bruger på at udvikle pigefodbolden. Derudover træner jeg også med u-16 drengene i Nakskov for at få mere fysisk udfordring,” siger Nadja.