Trist omgang på Nord Energi Arena

0
1948

Fortuna Hjørring mødte lørdag Odense Q i 3F Ligaen. Den eneste opmuntring for holdet fra Hjørring var de tre point, som fulgte med hjemmeholdets 2-0-sejr over Odense Q.

Pressemeddelelse af Fortuna Hjørring – redigeret af Camilla Bergholm

Fortuna Hjørring tog lørdag imod Odense Q. Oven på forrige weekends resultater, havde man sat snuden op efter målfest på Nord Energi Arena lørdag eftermiddag. Men festen udeblev.

Fortuna Hjørring havde i kampen forinden vundet 7-0 i Thisted, mens Odense Q hjemme tabte 10-1 til Brøndby. Så der var dækket op ved festbordet, men dug og service kunne ryddes af uden at være brugt.

Festfyrværkeri blev til ørkenvandring

Det gik nogenlunde med at komme i gang. Efter 23 minutters spil scorede Sanni Franssi. Herefter forventede man, at der kom gang i tingene. Dog blev det i stedet for festfyrværkeri til en ørkenvandring.

Fortuna Hjørring spillede bevidst på boldbesiddelse, og det lykkedes. Der blev spillet på tværs og tilbage, men kun sjældent optimistisk og målskabende fremad. Det betød, at Odense Q ikke fik noget spil, men samtidig betød det også, at Hjørring-holdet ikke kom til målgivende chancer. I første halvleg var Sanni Fransis’ mål så godt som det eneste reelle forsøg.

Efter første mål og næsten 50 spilleminutter frem var det boldbesiddelse og afleveringer efter førnævnte mønster. Samtidig havde Odense Q ”opfundet” en offside-fælde, som Fortuna-spillerne den ene gang efter den anden lod sig lokke i. Det begyndte i første halvleg og fortsatte ind i anden halvleg.

Fortuna Hjørring udnyttede ikke chancerne

Først da Fortuna foretog et par udskiftninger i det 62. minut – Emma Snerle og Frederikke Thøgersen kom ind, mens Caroline Rask og Florentina Olar gik  ud – kom der gang i sagerne, og i det 72. minut scorede Tamires di Britto til 2-0.

Der blev tale om en periode med gode forsøg, skud på såvel opstander som overlægger, men det blev fortsat ved de 2-0. Fortuna skal have noget mere at byde på, hvis holdet skal bevare tilskuerinteressen. Lørdagens ørkenvandring skaber ikke interesse.

En uge med forberedelse

Nu har Fortuna Hjørring en uge til at forberede hjemmekampen mod KoldingQ, som lørdag spillede 2-2 mod BSF på hjemmebane.

3F Liga-kampen Fortuna Hjørring mod KoldingQ spilles på lørdag den 27. oktober kl. 13 og er dedikeret til Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. Der vil på lørdag blive en række aktiviteter, som har til formål at skaffe penge til denne sag.