FC Thy-ThistedQ er klar til lørdagens kamp mod VSK Aarhus

0
2047
Arkivfoto

Trods et stort nederlag i forrige uge er FC Thy-ThistedQ klar til endnu en kamp i 3F Ligaen på lørdag. Her tager de imod VSK Aarhus på hjemmebane. 

Af Camilla Bergholm

På lørdag klokken 15:30 fløjtes kampen mellem FC Thy-ThistedQ og VSK Aarhus i gang på Sparekassen Thy Arena. Efter thyboernes nederlag på 7-0 til Fortuna Hjørring var cheftræner Torben Overgaard og resten af trænerstaben spændte på, hvordan holdet ville reagere. Torben Overgaard er dog imponeret over, hvordan de har tacklet nederlaget.

”Jeg må sige, at jeg er imponeret af pigerne, der virkelig har haft en fremragende træningsuge, så vi er max. klar til kampen,” siger han.

Det var hårdt at tabe så stort, men cheftræneren understreger, at man kan vælge at reagere på to måder. Her har thyboerne valgt at lære af kampen.

”Man kan vælge to ting efter sådan en kamp. Man kan sige: ’Den glemmer vi med det samme og kommer hurtigt videre’, eller man kan sige: ’Hvad var det, der gjorde, at de var og er så meget bedre end os’. Vi har valgt det sidste og arbejder nu endnu hårdere på at blive bedre i duel-spillet og i at holde fast i bolden under pres, som var to af de ting, vi virkelig kunne mærke var en forskel på de to hold,” siger han om arbejdet efter kampen.

Lørdagens kamp bliver spændende

Thyboerne har trænet hårdt op til kampen på lørdag. Derfor forventer Torben Overgaard en god kamp. Også hvis man sammenligner med den forrige kamp, hvor de to hold stødte sammen.

”Jeg forventer, at det bliver en spændende og god kamp. Vi ved, at det er et rigtigt godt hold, vi skal op imod, som i mine øjne helt fortjent indtager tredjepladsen i rækken. Den omvendte kamp tabte vi 2-1 i en kamp, hvor VSK havde gode chancer for at lukke kampen, men hvor det i stedet blev os, der pressede på for at udligne til sidst. Så jeg håber, at vi kan tage point denne gang,” siger cheftræneren.

“Jeg må sige, at jeg er imponeret af pigerne, der virkelig har haft en fremragende træningsuge, så vi er max. klar til kampen”

Torben Overgaard, cheftræner FC Thy-ThistedQ

Han ved også, at de skal være ekstra opmærksomme på deres offensiv, da århusianerne hurtigt kan overraske. Derfor skal de lukke af. VSK Aarhus har flere gode spillere, men især Cecilie Johansen skal de være opmærksomme på ifølge Torben Overgaard.

”De har rigtig mange gode spillere, men specielt Cecilie Johansen synes jeg er en stor profil. Hende har vi efterhånden mødt en del gange på grund af hendes fortid i Vildbjerg, så vi ved, hvor ondt hun kan gøre på alle hold,” siger han.

Målsætningen er top-6

Cheftræneren beskriver deres sæson som godkendt, men hvor de også er blevet overrasket over at stå med syv point halvvejs i sæsonen.

”Vi var efter to oprykninger i træk rigtig spændte på, hvordan vi stod i forhold til de andre hold i 3F Ligaen. Så vi er positivt overraskede over, at vi står med syv point halvvejs i sæsonen, men omvendt synes jeg også, at det er fuldt fortjent,” siger Torben Overgaard.

Når det kommer til målsætningen for resten af sæsonen, er meldingen klar:

”Det er at slutte i top-6 og dermed undgå nedrykningen. Jeg tror på, at hvis vi er dygtige nok til at få fire til seks point i de sidste fem kampe, så er det nok til at opfylde den målsætning, og det går vi benhårdt efter,” siger thyboernes cheftræner.

Kampen mod VSK Aarhus spilles på lørdag klokken 15:30 på Sparekassen Thy Arena.