3F Ligaens titelaspiranter mødes i tæt topkamp

0
1126
Arkivfoto

Lørdag klokken 13 mødes 3F Ligaens førsteplads og andenplads. Her forventer Brøndby en tæt kamp mod Fortuna Hjørring, men tabellen lyver ikke.

Af Camilla Bergholm

3F Ligaens førerhold gør i dag klar til topkamp hjemme i Brøndby. Her tager hjemmeholdet imod andenpladsen, Fortuna Hjørring. Med 25 point har Brøndby to point ned til Hjørring-holdet, der har 23 point. Sidste gang, de to hold mødtes i sæsonen, blev det til uafgjort efter en tæt kamp. Netop en tæt kamp er, hvad Brøndbys cheftræner, Per Nielsen, også forventer i dagens kamp.

”Sådan er det altid, når vi møder hinanden,” siger han.

Brøndby er mere sammenspillet

I forrige sæson var det Fortuna Hjørring, der vandt 3F Ligaen. I år siger tabellen indtil videre noget andet. Årsagen skal findes i det ekstra år, Brøndbys spillere har haft til at lære hinanden at kende.

”Det er altid de små marginaler, som bestemmer, om vi ligger nummer ét eller to, og forskellen fra sidste år er, at vi nu har haft ét år mere sammen, og vi er et mere sammenspillet hold nu,” siger Per Nielsen.

Brøndby har spillet mange kampe den seneste tid, og derfor er holdet varmet godt op til topkampen. Brøndby-træneren ved dog, at man ikke skal sove i timen. Fortuna Hjørring har nemlig flere stærke spillere.

”De har nogle dygtige spillere, der kan afgøre fodboldkampe på egen hånd,” siger han.

Tabellen lyver ikke

I denne sæson har Brøndby indtaget førstepladsen efter at have vundet otte ud af deres ni kampe. Fortuna Hjørring har derimod vundet syv ud af ni kampe. Holdene ligger derfor tæt i tabellen, men Brøndby har i år vist, at de er klar til at kæmpe for førstepladsen.

“Kig på tabellen. den lyver aldrig”

Cheftræner for Brøndby, Per Nielsen

Per Nielsen giver ikke noget direkte bud på det stærkeste hold i denne sæson, men han henviser dog til tabellen:

”Kig på tabellen. Den lyver aldrig.”

Kampen bliver spillet lørdag klokken 13 i Brøndby.