U16-landsholdsmålscorer: Det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme

0
2559
U16-landsholdet besøgte Ritter Sport museet

I denne uge har det danske U16-landshold været i Berlin for at spille to venskabskampe mod Tyskland. Især én spiller fik vist sig frem i den første af de to kampe. Sophie Gravesen, der til daglig spiller i FC THY, scorede nemlig to mål i sin landsholdsdebut i tirsdagens kamp mod Tyskland. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Sophie – læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

U16-landsholdet har tilbragt ugen i den tyske hovedstad Berlin, hvor de har spillet to venskabskampe mod det tyske U16-landshold. På trods af det blev til to nederlag på henholdsvis 4-2 og 2-1, så er hele holdet tilfredse med den danske præstation, hvor de danske piger viste mange gode takter.

Især én spiller har grund til at være ekstra tilfreds. Sophie Gravesen fra FC THY stod nemlig bag begge de danske mål i den første kamp, der blev spillet tirsdag aften. Det var desuden spillernes landsholdsdebut, så for alle de danske spillere på banen var det en stor oplevelse:

”Det var meget overvældende at score to mål i sin debutkamp og at det var i landsholdstrøjen, gjorde det bare endnu bedre. Vi lykkedes godt som hold og det gjorde også mine muligheder bedre for at lave de gode løb på de rigtige tidspunkter. Vi var meget glade på trods af nederlaget, fordi vi alle var overvældede over vores første kamp i landsholdstrøjen,” fortæller Sophie

En oplevelse Sophie aldrig vil glemme

Det store fokus på turen har uden tvivl været de to kampe og et par træningspas, men der har også været tid til sociale arrangementer. Blandt andet bød en af dagene på en sightseeingtur i Berlin og i den forbindelse påpeger Sophie, at sammenholdet allerede er virkelig godt på holdet:

”Vi har det virkelig sjovt og hygger når vi ikke er på banen, men når vi så står til kamp og på træningsbanen er vi fuldt koncentreret. Vi havde også en dag, hvor vi trænede om morgen og efter træning havde vi 4 timer i Berlin. Har havde trænerne havde fundet nogle kendte ting vi skulle se i byen, og til sidst var vi på Ritter Sport museet, hvor vi lavede en ritter sport hver,” siger Sophie.

Sophie er derfor heller ikke i tvivl om, at hendes første tur med landsholdet er en oplevelse hun aldrig vil glemme:

”Turen har været en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Det største var at spille landskampen, og at det at gå med en lille pige i hånden ind på banen var stort. Men også alle de andre ting ved turen, som for eksempel, at vi alle har det rigtig godt sammen og fik set noget af Berlin, har gjort turen rigtig god” afslutter den dobbelte målscorer.