Fortuna Hjørring vil tilbage på sejrskurs

0
752
Fortuna Hjørring møder søndag BSF. Foto: Jess Madsen

I morgen går det løs for Fortuna Hjørring igen. De møder BSF klokken 13:30 på Nord Energi Arena i Hjørring. Efter et nederlag mod Brøndby i forrige runde vil Fortuna Hjørring lægge nederlaget bag sig og komme op på hesten igen.

Pressemeddelelse af Fortuna Hjørring – redigeret af Camilla Bergholm

Der er lagt op til, at Fortuna Hjørring i morgen vil ud og vise, at de er mere værd end 4-0 nederlaget til Brøndby, når de møder BSF på hjemmebane. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 og spilles på Nord Energi Arena i Hjørring.

Det bliver en indsats, som resulterer i et bedre og større resultat end 1-1, som Fortuna klarede i grundspillets første kamp i Ballerup. Der skal derfor hentes tre point. Assistenttræner for Fortuna Hjørring, Peter Enevoldsen, vil have holdet tilbage på sejrskurs.

”Efter 14 dages kamppause er vi klar igen til den nye kamp mod BSF. Vi er meget opsatte på at komme tilbage på sejrskurs efter nederlaget i vores seneste kamp,” siger han.

BSF er en god modstander

BSF ligger på fjerdepladsen efter at have spillet en indtil videre god sæson. Det er assistenttræneren også klar over.

”Vi ved, at dagens modstander spiller god fodbold, hvis de får tid og plads. Derfor skal vi sætte os på kampen fra start med meget energi og tempo i spillet. Jeg tror godt, at vi kan holde dem fra at score, og gør vi det, skal vi nok få en ny sejr,” siger Peter Enevoldsen

Det bliver en fodboldoplevelse

Optimismen lever i Fortuna-lejren, og der er ikke tvivl om, at lørdag bliver en fodboldoplevelse på Nord Energi Arena.
 Det er 3F Ligaens nummer tre og fire, der mødes. Her vil Fortuna Hjørring kæmpe for at avancere, og BSF lægger kræfterne i for at bevare følingen med toppen.

I seneste turneringsrunde sneg VSK Aarhus sig op på andenpladsen og ligger nu ét point foran Fortuna Hjørring. Århusianerne møder i weekenden det absolutte førerhold, Brøndby, og det vil være en overraskelse, såfremt århusianerne henter alle pointene i den kamp.
 Med tre point i BSF-kampen vil Fortuna Hjørring generobre ligaens andenplads.