Lea Duus Madsen:”Jeg forventer en meget intens kamp”

0
1995

På lørdag er der topbrag i U18 DM, når Team OdenseQ og Fortuna Hjørring brager sammen. På nuværende tidspunkt er Team OdenseQ nummer 1 og Fortuna Hjørring nummer 3, så der er lagt op til en tæt og spændende kamp. Vi har talt med Team OdenseQ’s topscorer, Lea Duus Madsen. 

Af Signe Holt Andersen

Det bliver en spændende weekend i U18 DM. På programmet er der blandt andet en yderst interessant kamp mellem Team OdenseQ og Fortuna Hjørring. Begge hold er med i toppen af rækken og har haft et flot efterår i U18 DM. FODBOLD FOR PIGER har fanget Lea Duus Madsen fra Team Odense Q til en snak.

Tilfreds med sæsonstart

Inden weekendens kamp er Team OdenseQ placeret på en flot førsteplads i ligaen med 25 point efter 10 kampe. Holdets topscorer, Lea Duus Madsen, er tilfreds med holdets præstationer i efteråret.

“Jeg synes, at vi har fået en god start på sæsonen trods ændringer i vores trup og trænerteam. Vi har fået lagt yderligere lag på vores spil, og er blevet bedre til at styre kampene. Dette gælder både når vi har bolden, og når vi ikke har bolden,” lyder det fra Lea.

Ungt talent med målnæse

Lea Duus Madsen er bare 16 år, men har alligevel formået at sparke hele 8 kasser ind for Team OdenseQ. Den unge måltyv er selvfølgelig glad for den personlige succes, men deler samtidig også stor ros ud til holdkammerater, samt holdets spillestil.

“Når jeg nu spiller 9’er, så er det også min opgave at lave mål. Vi er et hold, som på den ene side gerne vil holde fast i bolden, men også gerne vil spille hurtigt og direkte, hvilket gør, at vi er gode til at få skabt chancer,” forklarer Lea.

Forventer intens kamp mod Fortuna Hjørring

I weekenden kommer Team OdenseQ virkelig på prøve, når de skal møde Fortuna Hjørring, som også har spillet et flot efterår. Det er vigtigt for begge hold at vinde kampen, så mon ikke det bliver en spændende kamp? Det tror Lea Duus Madsen i hvert fald.

“Jeg forventer, at det bliver en meget intens og tæt kamp. Det er altid sjovt at spille vigtige og afgørende kampe – især når det gælder kampen om førstepladsen. Vi vil i hvert fald gøre alt for at tage 3 point med hjem til Odense,” siger Lea Duus Madsen.

Hvis du gerne vil overvære den spændende kamp, så spilles den på lørdag klokken 13.30 i Hjørring. Weekendens øvrige program kan ses på DBU’s hjemmeside.