U18 DM: Fortuna Hjørring vinder topbrag

0
2307
Signe Timmermann Clausen fra Fortuna Hjørring. Foto:Steen Trolle

Lørdag eftermiddag var der topbrag mellem Fortuna Hjørring og Team OdenseQ i U18 DM-rækken. Her var det Fortuna Hjørring, som trak det længste strå, da de vandt 3-1. FODBOLD FOR PIGER fangede Fortuna Hjørrings Signe Timmermann til en kort snak efter kampen. 

Af Signe Holt Andersen

Fortunas bedste kamp i sæsonen

Lørdag var der en meget spændende kamp på programmet i U18 DM, da de 2 tophold, Fortuna Hjørring og Team OdenseQ, tørnede sammen. Inden kampens begyndelse var Team OdenseQ på ligaens førsteplads, men den har de nu videregivet til Kolding Q, som slog Team Viborg med 3-1. Fortuna Hjørring indtager stadig ligaens 3.plads, men dog skal det bemærkes, at Fortuna Hjørring har spillet 2 kampe mindre end både Team OdenseQ og Kolding Q.

Efter topbraget tog vi en snak med Fortuna Hjørrings profil, Signe Timmermann Clausen, som beskriver kampen som Fortunas bedste kamp hidtil.

“Jeg synes, at vi spiller sæsonens bedste kamp indtil videre. Alle på holdet yder en super god indsats. Vi starter godt ud i 1.halvleg, hvor vi ligger et godt pres på Odense, der gør at vi får mange chancer. Samtidig holder vi Odense væk fra vores mål,” lyder det fra Signe Timmermann.

Vigtig sejr for Fortuna

Kampens første mål blev scoret i det 33. minut, da Mathilde Carstens kunne bringe Fortuna Hjørring foran 1-0. Fortunas to andre mål blev scoret af Rebekka Frederiksen, og for Team OdenseQ var det Lea Duus Madsen, som sparkede bolden i kassen. Resultatet betyder, at Fortuna Hjørring nu rykker endnu tættere på Team OdenseQ og Kolding Q, hvilket ifølge Signe Timmermann er en dejlig følelse.

“Det betyder meget for mig og holdet, at vi vinder i dag. Sejren giver desuden også en masse selvtillid til de kommende kampe,” fortæller Signe Timmermann Clausen.