Signe Carstens: “Vi har stadig ikke ramt vores højeste niveau”

0
2852
Signe og Mathilde Carstens. Foto: Arkivfoto.

I weekenden er der igen fuld knald på U18 DM-ligaen. I toppen af rækken er der tæt konkurrence mellem Team OdenseQ, Kolding Q,  Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland. FODBOLD FOR PIGER har snakket med Fortuna Hjørrings Signe Carstens om weekendens spillerunde og Fortunas sæson indtil nu. 

Af Signe Holt Andersen

I den kommende weekend er der igen fuld spillerunde i U18-ligaen, når alle 14 hold skal i kamp. I toppen er rækken er der tæt løb mellem flere klubber. Et af topholdende er Fortuna Hjørring, som i weekenden skal et smut til Brøndby – en kamp, som er meget vigtig for begge mandskaber. Vi har taget en snak med Fortuna Hjørrings midtbaneprofil, Signe Carstens.

I weekenden venter der en spændende kamp for Fortuna Hjørring, når de på udebane møder Brøndby. Brøndby er pt. nummer 5 i ligaen, og kan med en sejr komme med blandt topholdende. Derfor er det også vigtigt for Fortuna Hjørring, at få en sejr i weekendens kamp, så de kan holde afstand til holdene under dem selv.

“Både jeg og holdet forventer en stærk modstander, og at det bliver en rigtig god samt spændende kamp. De har fået mange nye kræfter til deres hold henover sommeren, så vi kommer til at møde hård modstand. Vi tror på os selv og vil give dem kamp til stregen for at hive 3 meget vigtige point med hjem,” fortæller Signe Carstens.

Fortuna Hjørring har fået en fremragende start på sæsonen og har pt. 19 point efter 7 kampe, hvilket rækker til en nuværende 3.plads. Signe Carstens mener, at holdet har gjort det godt, men at der stadig er plads til forbedring.

“Vi er startet sæsonen rigtig godt ud med en masse vundne kampe og har ind til nu ikke lukket særligt mange mål ind, så jeg synes vi har fået en god start. Jeg synes dog stadig ikke vi har spillet på vores højeste niveau, så det har vi stadig til gode,” lyder det fra Signe.

Den spændende kamp mellem storklubberne  Brøndby og Fortuna Hjørring bliver spillet lørdag den 03-11-18 i Brøndby. Spillerundens øvrige kampprogram kan ses på dbu.dk