U16 taber begge venskabskampe til Tyskland

0
1874

U16-landsholdets tur til Berlin er ved at være ved vejs ende. Her har de spillet to venskabskampe mod det tyske U16-landshold, men på trods af nogle spændende og lige kampe, så er det blevet til to tyske sejre.

Af Andrea Signe Trolle

Søndag eftermiddag lettede et fly med 28 unge danske fodboldtalenter ombord. Flyet havde kurs mod den tyske hovedstad Berlin, hvor det danske U16-landshold har befundet sig siden og også har spillet to venskabskampe i denne uge.

Det blev til to tætte kampe, hvor de danske spillere i den grad er blevet udfordret af et stærkt tysk hjemmehold i begge kampe. Første kamp blev spillet i tirsdags den 30. oktober, hvor den danske angriber Sofie Gravesen kom på måltavlen to gange. Det var desværre ikke nok til at ændre på, at resultatet endte 4-2 til Tyskland.

Torsdag mødtes de to hold for anden gang og her udviklede det sig endnu engang til et spændende opgør. Min igen trak tyskerne det længste strå og slutresultatet endte 2-1. Den danske målscorer blev Julie Ørnskov, der scorede til 1-1 efter 15 minutter.