Sofie Thrane: “Vi vil gøre alt for en sejr”

0
1703

På søndag venter en utrolig spændende kamp i U18 DM-rækken. De to tophold, Fortuna Hjørring og Kolding Q, brager nemlig sammen i et vaskeægte topopgør. FODBOLD FOR PIGER har fanget Sofie Thrane Hornemann fra Kolding Q til en snak om den vigtige kamp. 

Af Signe Holt Andersen 

Øverst i i U18 DM-rækken finder vi Kolding Q og Fortuna Hjørring. Det er lige præcis også disse to hold, som brager sammen i en nervepirrende kamp på søndag. Kolding Q er lige nu at finde på førstepladsen, og Fortuna Hjørring kan findes på andenpladsen. Der er altså lagt på til et vaskeægte topopgør i U18 DM-rækken på søndag kl. 13.00.

FODBOLD FOR PIGER har fanget topscoren i Kolding Q, Sofie Thrane Hornemann, til en snak om den vigtige kamp, som venter i weekenden. Hvis man spørger Sofie, så bliver det en kamp om liv eller død.

“Vi forventer selvfølgelig en tæt og spændende kamp mod et hold, som virkelig har et højt niveau. Derudover, så forventer jeg også en kamp, hvor intensiteten er i top. Vi vil gøre alt for at få en sejr og presse dem til det yderste,” lyder det fra Sofie.

I år har det været ekstra meget spænding mellem topholdende i U18 DM, og derfor er det vigtigt for begge hold at hive en sejr med hjem. Sidste års guldvindere fra Kolding har haft et næsten perfekt efterår, og holdet har snakket meget om, hvordan man skal fortsætte de gode takter mod Fortuna Hjørring.

“Vi har som hold snakket meget om, hvordan vi skal spille og skabe chancerne. Derudover, så snakker vi også meget om det med at være klar fra start – det er især vigtigt mod Fortuna Hjørring, som bestemt ikke er et dårligt hold,” fortæller Sofie.

Sofie Thrane Hornemann er lige nu topscorer for Kolding Q og har i efteråret scoret 9 mål – det rækker til en 3.plads på den samlede topscorerliste i ligaen. Sofie deler store roser ud til holdkammeraterne og holdets spillestil, som ifølge hende er en stor årsag til Koldings succes.

“Vores succes skyldes helt klart en holdindsats, men også vindergenet hos vores trænerne. Selvom vi er et ungt hold, så formår vi at præstere mod selv de bedste hold. Vi har desuden mange spillere, som kan spille forskellige positioner. Det gør, at vi kan spille flere forskellige systemer, hvilket jo helt klart er en fordel” siger Sofie.

Hvis du ønsker at overvære dansk ungdomsfodbold på højeste niveau, så spilles kampen mellem Fortuna Hjørring og Kolding Q søndag kl. 13.00 på Mosevej i Kolding.