U18 DM-overblik: Spænding inden vinterpausen

0
1923
Foto: Steen Trolle

I denne weekend har der været fuld knald på U18 DM. For nogle holds vedkommende var det sidste kamp inden vinterpausen, så der var vigtige point på spil. Runden bød blandt andet på lokalopgør mellem FC Nordsjælland og Brøndby, som endte med en smal sejr til Brøndby. Læs mere om resultaterne i dette overblik. 

Af Signe Holt Andersen

Kulden har for alvor meldt sin ankomst i Danmark, men dog er der stadig gang i U18 DM. Weekenden bød på masser af kampe, da alle ligaens 14 hold var i spil. For nogle hold var det sidste kamp inden vinterpausen, så der blev kæmpet for at skrabe de sidste point sammen.

BSF – Vildbjerg (1-2)

Kampen var Vildbjergs 2. kamp i denne uge, da de tirsdag aften tabte 5-1 til Aab. Dog gik det bedre for Vildbjerg lørdag på udebane mod BSF, hvor det blev til en smal 1-2 sejr til jyderne. Kampen var den sidste inden vinterpausen for BSF’s vedkommende, og de må derfor overvintre på en 14. plads. Vildbjerg har derimod hele 2 kampe tilbage, da de stadig mangler at møde B93 og Team Viborg.

FC Thy Piger-Skyum – Aab (2-1)

Der var dømt nordjysk lokalopgør, da Thy og Aab lørdag skulle mødes. Aab viste i tirsdags gode takter, da de slog Vildbjerg med 5-1 – men sådan skulle det ikke gå denne gang. Pigerne fra Aab måtte nemlig se sig slået med 2-1. Det var Aab’s sidste kamp i efterårssæsonen, mens FC Thy Piger – Skyum stadig har en kamp tilbage.

Team Viborg – Silkeborg IF Q (3-2)

Kampen mellem Team Viborg og Silkeborg IF Q blev særdeles underholdende, og tilskuerne fik hele 5 mål at varme sig på. Det blev hjemmeholdet fra Viborg, som kunne gå fra banen som vinder. Begge hold har stadig en kamp tilbage. Team Viborg skal den 06-12 møde Vildbjerg, og Silkeborg skal mandag den 03-12 op imod Fortuna Hjørring.

Fortuna Hjørring – B93 (3-0)

Fortuna Hjørring har været fremragende i denne sæson, og sikrede sig lørdag også en sikker 3-0 sejr over B93. Fortuna-pigerne har stadig en kamp tilbage, og med en sejr mod Silkeborg IF Q kan de gå til vinterpause som nummer 1 i U18 DM. B93 har også stadig mulighed for at skaffe point, da de har en kamp tilbage – her skal de på hjemmebane møde Vildbjerg.

FC Nordsjælland –  Brøndby (0-1) 

Der var lagt på til en spændende kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby, da de lørdag bragede sammen på Right to Dream Park. Kampen blev en meget tæt en af slagsen, og endte med en smal 0-1 sejr til pigerne fra Brøndby. For begge holds vedkommende var det den sidste kamp inden vinterpausen, hvilket betyder at Brøndby kan overvintre som nummer 4 og FC Nordsjælland som nummer 5.

Varde – Kolding Q (1-2)

Sidste års guldvindere fra Kolding Q kunne igen gå fra banen med en sejr, da de lørdag på udebane besejrede Varde med 1-2. Kolding Q indtager på nuværende tidspunkt førstepladsen, men dette kan nå at ændres, da Fortuna Hjørring stadig har en kamp tilbage. Varde mangler stadig en kamp inden pausen, da de på lørdag drager et smut til Thy.

IF Lyseng – Team Odense Q (4-3)

Kampen mellem IF Lyseng og Team Odense Q blev en meget interessant og underholdende en af slagsen. Team Odense Q har gennem sæsonen vist mange flotte præstationer, men søndag måtte de altså se sig slået af IF Lyseng – et lidt overraskende resultat. Dog kan de stadig gå til vinterpause som nummer 3. Der venter en spændende kamp i det nye år, når Team Odense Q møder Brøndby i forårets første kamp.