Brøndby vandt kampen om Sjælland

0
2004
Rebeka Winther sikrede Brøndby sejren

Der var lokalopgør i U18 DM-Ligaen, da FC Nordsjælland bød Brøndby op til dans lørdag eftermiddag på Right to Dream Park. Den kamp kom gæsterne bedst ud af og Brøndby kunne tage en 0-1 sejr med hjem til Vestegnen.
Af Andrea Signe Trolle 

Der var masser af spænding op til den kamp, der blev fløjtet i gang lørdag klokken 14 på Right to Dream Park i Farum. FC Nordsjælland tog imod Brøndby på førstnævntes officielle stadion og med to hold, der på nuværende tidspunkt slås om 4. pladsen i U18 DM-Ligaen, var der lagt op til en interessant kamp.

Der skulle til gengæld kun gå 16 minutter før Rebeka Winther fik sat den afgørende støvle på Brøndbys mål til 0-1. Det blev også kampens eneste mål, så ved sidste fløjt var det pigerne fra Vestegnen, der kunne hæve armene i vejret og fejre sejren.

Dermed øger Brøndby forspringet ned til FC Nordsjælland. Brøndby fik en halvskidt start på sæsonen, men har kæmpet sig tilbage i toppen af rækken og ligger nu på fjerdepladsen med 26 point. FC Nordsjælland er dog stadig lige i hælene med 22 point på femtepladsen.