Vildbjerg-talenter tørner ud for KoldingQ

0
2523
18-årige Vilja Dahl Pedersen er ny i KoldingQ.

Vilja Dahl Pedersen og Molli S. Plasmann, der begge kommer fra Vildbjerg SF, er nye i KoldingQs 3F-trup

KoldingQs 3F-kvinder kan slutte efteråret med to nye talenter i truppen. Det er 21-årige Molli S. Plasmann og 18-årige Vilja Dahl Pedersen, som begge er skiftet til KoldingQ fra Vildjerg SF.

Begge spillere har erfaring fra ungdomslandshold, men Molli har haft en ufrivilig pause fra fodbolden på grund af et brækket ben.

“Jeg fik heldigvis kæmpet mig tilbage på fodboldbanen og glæder mig til at starte et nyt kapitel i Kolding, hvor man kan få lov til at træne og spille med og mod de bedste i Danmark,” fortæller Vilja, som spiller central midtbane og efter eget udsagn er kendt for sit fysiske spil og store vindermentalitet.

Molli har spillet 11 år i Vildbjerg, men hun har også en halv sæson i kvalligaen i Viborg og en hel sæson i Vejle på fodbold-cv’et.

21-årige Molli S. Plasman.

Hendes holdkammerat fra Vildbjerg, Vilja Dahl Pedersen, har spillet 10 sæsoner i barndomsklubben RY, inden hun var en enkelt sæson i Ikast og siden kom til Vildbjerg.
18-årige Vilja er U19-lndsholdsspiller, hvor hun har scoret otte måli tre kampe.

“Jeg elsker fodbold. Jeg ser rigtig meget frem til at starte i KoldingQ og til at udvikle mig ved at træne, spille med og mod, de dygtige fodboldudøvere i 3F ligaen,” siger Vilja.