Pigehold fra hele verden til Dana Cup i Hjørring i 2019

0
2790
Arkivfoto: Jess M Madsen

Tilmeldinger fra hele verden strømmer ind til Dana Cup 2019, som finder sted i uge 30. Danske hold, som vil være en del af en af verdens største ungdomsturneringer, kan stadig nå at melde sig

Finland, Norge, Skotland, USA, Brasilien, Kenya, Australien… Næsten alle verdenshjørner er repræsenteret, når en af verdens største ungdomsfodboldturneringer, Dana Cup, finder sted i Hjørring i uge 30 i juli 2019.

Der er både drenge- og pigehold med i turneringen, og år for år kommer der flere og flere pigehold fra stadig flere lande. Senest har Dana Cup for første gang fået tilmelding fra et pigehold fra Peru, og alt i alt tegner næste års udgave af Dana Cup til at blive en af de hidtil mest internationale, hvad angår pigerne.

Hør bare nogle af de navne, der foreløbig har meldt sig til turneringen:

Barwon SC, Australien, Ca Barra da Tijuca fra Brasilien, AaB og VSK Aarhus fra Danmark, Ekenäs IF, PaiHa og Paimion Haka fra Finland, Giza Hoyvík fra Færøerne, OSCAR Foundation Football Team og Amma FC fra Indien, Austevoll IK, Etne IL, Grane Arendal FB og Tønsberg FK fra Norge, South Youth Soccer Academy fra Pakistan, Polonia Swidnica fra Polen, Celtic fra Skotland, Alnö IF, Bromstens IK og Saltsjö-Boo IF fra Sverige, Gotham Girls FC fra USA og Cantolao fra Peru.

Og flere er på vej. Dana Cup fortæller, at der er stor interesse fra klubber i lande som Ghana, Island, Kenya, Laos, Mongoliet, Trinidad og Tobago, Tyskland mv.

Derfor kommer Dana Cup med denne opfordring til danske klubber med pigehold i aldersgruppen 12-19 år:

”Hvorfor rejse til udlandet, når I kan møde hele verden i Hjørring? Kom og blive en del af turnering med mere end 1.100 hold fra 45 nationer og kom og vis dansk fodbold frem på hjembanen for resten af verden”.

Yderligere oplysninger kan fås på www.danacup.dk eller via mail: soccer@danacup.dk