Svanninge Hallen… Ikke just en arkitektonisk perle som Bjarke Engels ville være stolt af, men et byggeri opført i 70´erne engang da Børge Mogensen var “hot”, dannede rammen omkring denne December´s første stævne under FBU regi.

Det var Faldsled/Svanninge SG & IF som var dagens værter for vores dygtige 10 piger som igen var repræsenteret med 2 hold. Modstanderne var “the usual suspect” som vi tidligere har mødt og har haft et godt tag på, hold som Skt.Klemens/Fangel – Dalum og Nr.Lyndelse/Søby.

Cheftræneren havde igen styr på det taktiske, som blev overleveret til spillerne i halvbue hallens cafeteria, og kl 9.57 rullede bolden til første AFC-kamp mod de grønne fra Skt. Klemens/Fangel.

Et hold som pigerne trods en underlegen højde har spillet ud af banen i hver eneste kamp, til stor irritation for holdets 2 trænere som måtte se Assens Lilla trække en 3-0 sejr i hus på de 7 min. spilletid. Så var ballet åbent og på trods af at Assens Sort holdet lige skulle finde sig selv i en uafgjort kamp mod Nr. Lyndelse/Søby var det igen bare derud af´ !!! Heldigvis for “håneretten” endte den indbyrdes kamp mellem de 2 AFC-hold med en remis på 1-1

Ser vi bort fra de mål i denne kamp blev der ikke scoret et eneste mål mod de 2 Assens hold !!!!

Ganske imponerende, men der er en årsag.. Modstanderne får simpelthen ikke et roligt øjeblik på banen. Pigerne er superdygtige til at holde et konstant pres over hele banen, og spiller sig til den ene store chancen efter den anden. Det er fantastisk hvilken udvikling pigerne har taget, de står sammen, vinder og taber som et hold, og dette sker uanset hvordan Cheftræner blander spillerne sammen. Dette viser en stor brede og potentiale på holdet. Træneren vil i den forbindelse gerne sige tak for den store forældre opbakning der er omkring holdet, og ikke mindst Bedsteforældrene. Det sætter pigerne stor pris på !. Nu bliver det spændende om de unge spillerpiger kan holde fast i den flotte udvikling de har godt gang i, til efter Jul hvor Rema 1000 Cup i Strib, og Fynske Bank Cup på hjemmebane i Assens venter..!!

Næste stævne bliver 16 December hvor et enkelt hold sal prøve kræfter med den ældre Piger U11 række ved et stævne i Marienlyst Hallen..!
Nu sidder i nok og tænker..Hvad med resultaterne ??? Jo.. De 2 AFC hold løb med det hele igen..De fortjener Applaus 🙂

Men for en god ordens skyld er resultaterne nedenunder.

Mvh.
Søren A

Assens Lilla – Skt. Klemens 3-0
Assens Lilla – Dalum 1-0
Assens – Lilla – Nr. Lyndelse 4-0
Assens Lilla – Assens Sort 1-1

Assens Sort – Nr.Lyndelse 0-0
Assens Sort – Dalum 1-0
Assens Sort – Assens Lilla 1-1
Assens Sort – Skt.Klemens 4-0