Sundby Boldklub ansætter pigeansvarlig på fuld tid

0
2925
Ida Perin er ny pigeansvarlig i Sundby Boldklub.

Sundby Boldklub opruster på pigesiden. Ida Perin ansættes på fuld tid for at udvikle pigefodbolden yderligere

Fra 1. januar 2019 får Sundby Boldklub en fuldtidsansat pigeansvarlig, som får det overordnede ansvar med at  udvikle klubbens voksende pigeafdeling. Det er 34-årige Ida Perin, der har sagt ja til den nye opgave, hvor hun – som det beskrives – får til opgave at:

  • Udvikle Sundby Boldklub til at kunne håndtere et stigende antal piger, at uddanne trænere, at være ambassadør i lokalområdet, at følge DBUs projekter til dørs, herunder projekt P.
  • Derudover følgelig at sikre en rød tråd op gennem alle pigeårgangene, at tiltrække piger i alle aldersgrupper, at fastholde piger i fodbolden, samt at udvikle pigerne maksimalt ud fra ambitioner og fodboldmæssig formåen.

Ida Perin er uddannet projektleder med speciale i interkulturel kommunikation og har også en trænerbagggrund. Hun kommer direkte fra Boldklubben Fremad Valby, hvor hun bl.a. har fungeret som Get2Sport medarbejder, DBU K repræsentant og tværgående træner på både drenge og -pigesiden, samt kvindesenior træner i kvindeserie øst.

Brænder for at udvikle pigespillere

Bestyrelsesformand Bo Hammer: ”Ida har lavet et tilsvarende stykke arbejde i Fremad Valby tidligere, og nyder stor anerkendelse for hendes tilgang til pigefodbolden. Vi er helt sikre på, at vi gør det rigtige både for Sundby Boldklub, og for hele Amager, som øens største pigeklub. Ida har alle forudsætninger for at blive en stor succes i klubben”.

Ida Perin: ”Jeg har valgt Sundby fordi det er en stærk og sund klub, der, vigtigst af alt, vil investere i pigefodbold. Jeg brænder for at udvikle og styrke pigespilleres kompetencer generelt og kan i Sundby få lov at gå i dybden med dette. Derudover kommer de tiltag vi søsætter i DBU K alle klubberne til gode i hele København og jeg glæder mig meget over, at Sundby vil være en del af det også.  Jeg har kun hørt godt om klubben og efter god dialog med ledelsen, er der ingen tvivl om, at vi vil det samme og jeg tror at det er et rigtig godt match for mig!”.

“Vi er helt sikre på, at vi gør det rigtige både for Sundby Boldklub, og for hele Amager, som øens største pigeklub”

Bo Hammer, bestyrelsesformand, Sundby Boldklub