17 år – og udtaget til A-landsholdet

0
5324
Emma Snerle (th.) med holdkammeraten Lise Dissing (tv.) på U19-landsholdet

Fortuna Hjørrings skarpe talent Emma Snerle er i en alder af blot 17 år blevet udtaget til det danske A-landsholds testkamp mod Finland den 21. januar. Men selvom der naturligvis er lidt nerver på, så glæder Emma sig meget til næste mandag. Læs interviewet her:

Af Andrea Signe Trolle

Tilbage i december måned fik Fortuna Hjørrings unge angrebsprofil Emma Snerle en besked, som de fleste unge ambitiøse fodboldpiger drømmer om at få. Hun blev nemlig udtaget til A-landsholdets testkamp mod Finland den 21. januar på Cypern. Det kom som en overraskelse, men nu er Emma spændt på kampen:

”Da jeg fik at vide, at jeg var blevet udtaget, blev jeg meget overrasket og selvfølgelig helt vildt glad. Det var ikke noget jeg lige havde set komme, så jeg blev meget overrasket og rigtig glad. Det er første gang jeg er udtaget til A-landsholdet, så jeg er selvfølgelig også rigtig spændt på, hvordan det bliver,” fortæller Emma til FODBOLD FOR PIGER.

Men selvom udtagelsen ligger nogle uger tilbage, så varer det ikke længe før flyet mod Cypern letter. Ombord sidder Emma, som glæder sig til at få en oplevelse med de stærkeste danske kvindelige fodboldspillere:

”Jeg er rigtig spændt på at komme afsted og møde de andre og mærke niveauet. Jeg glæder mig til at træne med Danmarks bedste, fordi så bliver jeg virkelig matchet på højeste niveau. Jeg forbereder mig ikke anderledes i forhold til i klubben, så nu ser jeg bare frem til at komme afsted,” fortæller Emma, der drømmer om at blive en fast del af landsholdet og komme med til fremtidige slutrunder.

Kampen mod Finland bliver spillet mandag den 21. januar klokken 14 på Cypern. Kampen er en venskabskamp, som er første step i forberedelserne til EM-kvalifikationen, der starter i efteråret 2019.