HGs 1. divisionskvinder godt i gang med forberedelserne: Vi skal vinde rækken

0
3202

Herlufsholms 1. divisions kvinder var snublende nær en plads i kvalifikationsspillet til landets bedste række, og opstarten mod forårets nedryknigsspil har nu stået på i flere uger. Cheftræner, Thomas Rune, tager os en tur rundt om opstarten og det forår, som venter.

Af Martin Rowland, Herlufsholm

KLUBNYT 

Hvordan er opstarten forløbet i HG?

”Vi er kommet virkelig godt i gang med 2019. Der er en klar plan for, hvor vi skal hen samt hvad der skal trænes. Pigerne træner eksemplarisk på trods af hastigt stigende krav til dem. Eksempelvis bruger vi nu GPS-veste til at monitorere dem, hvilket stiller store krav til dem mentalt, men det er samtidig et fantastisk evalueringsværktøj. Vi lukker i øvrigt truppen slut januar/ start februar, og der er stor interesse for at spille hos os”

Har der været konkret interesse på nogle spillere her i pausen?

”Der har været massiv interesse fra 3F klubber på vores spillere, hvilke alle er blevet afvist. I min optik foregår de her transfers på pigesiden på et meget lavpraktisk niveau, og fra min tid i herre/drenge verdenen, så synes jeg at det er tæt på useriøst. Det ville klæde især ligaklubberne med et mere professionelt approach. Vi har dog måtte sige farvel til Camilla Jensen, som er skiftet til HB Køge i sin søgen efter fast spilletid og førsteholdsfodbold. Vi ønsker hende held og lykke, og jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger”, siger Thomas Rune.

Hvad er målsætningen for foråret?

”Vi har en klar målsætning, og det er at vinde rækken. Vi starter som nr. 1, og den plads agter vi at forsvare hele vejen. Sidste år spillede vi sæsonfinale på Næstved Stadion, og vi vil meget gerne i den finale igen”, slutter Thomas Rune.