FC Helsingør U16 piger testede sig af mod BSF U18-DM i deres første træningskamp lørdag 19. januar.

Af FC Helsingør (Henrik Brag & Tonny Jørgensen)

KLUBNYT: Trænerteamet havde valgt at lægge rigtig hårdt ud, og havde inviteret BSF U18 DM Piger, på besøg.

En stor opgave for pigerne, og trænerne var spændte på hvor vi stod i forhold, til et hold fra øverste hylde i Danmark og hvad der skal til når vores piger rammer U18 om henholdsvis 1 eller 2 år.

Det blev en rigtig “herrefight” og må bare rose vores piger.

1. halvleg var meget lige. Lidt mere spil til BSF som forventet men os der var farligst, vi har en pæn stor chance, og et stolpeskud som kunne have givet os en føring. Desværre får BSF scoret da der mangler 2 minutter af halvlegen.

En fremragende 1 halvleg af pigerne.

2. halvleg fortsatte pigerne deres gode fight, men desværre kom BSF på 2-0 på et mål der lugtede af offside.

Så kunne man godt frygte at pigerne ville tabe modet, men pigerne ville det anderledes og efter et flot angreb, hvor Sofia Weatherall tryllede på kanten og fandt en fri Freja Vestfred som stensikkert scorede.

Da der manglede 10 min af kampen fik vi tilkendt et straffespark for hands, og en gylden chance for et uafgjort resultat som vi desværre missede det ville bestemt ikke havde været ufortjent og nok et retmæssig billede af kampen, i stedet får BSF scorede til 3-1 i de sidste minutter en lidt hård skæbne for pigerne som virkelig havde budt BSF op til dans.

Trænerne var dog svært tilfredse med kampen og at pigerne var så klar efter 6 ugers pause, det lover godt for sæsonen.

Laura Vallentin i FCH trøjen

FANTASTISK DEBUT

KAMPENS SPILLER BLEV Laura Vallentin som fik debut efter sit skifte fra Greve Fodbold.

Hvilken debut det blev for Laura, Laura startede på midtbanen og gled hurtigt ind i vores spillestil, og dannede makkerpar med Sarah Brag og det samarbejde lover godt for forårs sæsonen.

I 2 halvleg blev Laura rykkede ned i forsvaret, og der fortsatte Laura sin meget solide præstation.