Hård opstart for FC Nordsjællands U18 DM-hold

0
2301
Laura Juul, FCN.

I langt de fleste klubber er vinteropstarten præget af hård og fysisk træning. Dette gælder også for FC Nordsjællands U18 DM-hold, som lige nu træner for at blive klar til sæsonstart i marts. FODBOLD FOR PIGER har fanget en af holdets helt store profiler, Laura Juul Hansen, til en snak. 

Af Signe Holt Andersen

Hård opstart og store forventninger

Vinteropstarten er ikke altid lige sjov. I de fleste klubber træner man hårdt for at komme tilbage i form efter en længere periode med pause fra fodboldtræningen. Det samme gælder for FC Nordsjællands U18 DM-hold. Holdets helt store profil, Laura Juul Hansen, er dog glad for at være tilbage på træningsbanen i Farum.

“Det er så fedt at være i gang igen. Det har jeg set meget frem til. Jeg kan godt lide lidt ferie, men kommer hurtigt til at savne at træne hele tiden, så det var vildt godt at starte op igen. Træningerne i opstarten har været rigtig gode. Det har været nogle hårde træninger med meget fokus på at blive bedre både individuelt og som hold,” lyder det fra Laura Juul.

Selvom træningerne kan være hårde, så er der alligevel masser at se frem til. FC Nordsjælland har haft et lidt blandet efterår i U18 DM og er pt. nummer 6 i ligaen med 22 point efter de første 13 kampe. For Laura Juul og resten af truppen venter et spændende forår, hvor målet er at skaffe en masse point med hjem til Farum.

“Mine forventninger til foråret er nok, at vi som hold kommer med nogle gode præstationer. Derudover, så har jeg selvfølgelig også selv en række individuelle målsætninger, som jeg vil gøre alt for at opfylde,” fortæller Laura.

FC Nordsjælland jubler efter en scoring i dagens træningskamp i Topdanmark Hallen mod ligakonkurrenterne fra BSF. FCN vandt 7-0. Foto: Steen Trolle

Håber på et forår med overraskelser

FC Nordsjælland spiller første turneringskamp den 9. marts på hjemmebane mod FC Thy Piger – Skyum. Indtil da står programmet på hård træning og en række træningskampe. I dag (den 27. januar) spillede FCN træningskamp mod BSF, hvor det blev til en sejr på hele 7-0.

Kampen er blot en ud af flere træningskampe, som venter pigerne fra FCN inden turneringsstart i marts. Selvom det, ifølge Laura Juul, er skønt at være igang med træning og kampe igen, så er det alligevel turneringsstart, som det unge talent ser mest frem imod.

“Jeg ser utrolig meget frem til sæsonstart og til at komme i gang med kampene igen. Det bliver spændende at se, om vi har rykket os over vinteren og om vi kan komme med nogle nye overraskelser i forårssæsonen,” afslutter Laura.

FCN vandt dagens træningskamp mod BSF i Topdanmark Hallen med 7-0. Foto: Steen Trolle