Fortuna Hjørring henter norsk forsvarer

0
1118
Laila Himle er nyeste forstærkning i Fortuna Hjørring.

Fortuna Hjørring henter forstærkning i den norske Toppserieklub Sandviken IL i bestræbelserne på at genvinde det danske mesterskab

De forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring har nu fået solid, norsk forstærkning med på holdet til forårets afgørende kampe om det danske mesterskab. Det er den 27-årige  forsvarspiller Laila Himle, der skifter fra den norske Toppserieklub Sandviken IL og kommer til Danmark med hele 144 kampe i den bedste norske række på CVet. Laila Himle har også spillet Champions League og desuden spillet 13 U landskampe.

Fortuna Hjørrings elitechef Jacob Larsen glæder sig:

“Vi får en klar forstærkning af vores defensiv, og har samtidig sikret os en ledertype, der kan støtte vore mange talentfulde unge spillere,” siger han.

Fortunas cheftræner Carrie Kveton glæder sig også:

“Vi har længe været på udkig efter forstærkning til vores trup, hvor vi i øjeblikket er lidt svækket af flere langtidsskader. Med tilgangen af Laila Himle får vi lidt mere bredde i truppen, og større konkurrence om pladserne,” siger Carrie Kveton.

Hun er også meget tilfreds med Fortuna Hjørrings indsats i weekendens træningskamp mod de norske mestre fra LSK, der er i fuld gang med forberedelserne til deres kvartfinalekampe i Champions League mod FC Barcelona.

“Selvom vi tabte kampen med 0-2, så leverede pigerne er meget opløftende indsats. Vi dominerede store dele af kampe, og havde tre store chancer for at bringe os i foran i kampen. Desværre formåede vi ikke at udnytte vores chancer, og måtte se LSK score to gange sidst i kampen,” siger Carrie Kveton.