B.93 tegner kontrakt med U18 DM-topscorer

0
1982
Sofie Bredgaard er glad og stolt over sin nye seniorkontrakt. B93 ser store muligheder i angrebstalentet, som beskrives som en dansk pigefodbolds største talenter.

Sofie Bredgaard tegner kontrakt med B.93 og bliver rykket fast op på 1. seniorholdet i B.93

Hun topper lige nu topscorerlisten i U18 DM-ligaen, hun kaldes et af dansk pigefodbolds største talenter – og nu har hun fået sin første seniorkontrakt.

17-årige Sofie Bredsgaard, der er topscorertitlen i U18 DM-rækken, er nu blevet en permanent del af 1. seniortruppen i B93.

“Sofie er et af de største talenter i klubben og leverede imponerende flot i efteråret, som også gav hende debut i 3F Ligaen. Hun er en ener, som kan noget helt specielt, selv om hun stadig er ung og skal tilvænne sig seniorfodbold. Jeg er dog helt sikker på, at det med hende bliver en hurtig proces, som allerede blev skudt i gang før jul,” siger cheftræner Anders Vang, der også har været træner for Sofie på B93s U18DM-hold.

Sofie Bredgaard er delt topscorer i U18DM-ligaen med 15 mål, en præstation der ikke bliver mindre af, at hun spillede syv kampe for seniorholdet i efteråret og derfor ikke har spillet alle efterårets kampe på U18 DM. Angriberen scorede i øvrigt i sin 3F-debut på Østerbro Stadion mod Odense Q.

Sofie Bredgaard står desuden noteret for i alt 21 landskampe (U16/U17), hvor hun har scoret seks mål og har været udtaget til U19-landsholdet.

Sofie Bredgaard spillede syv kampe for B93 i 3F ligaen i efteråret. Hun scorede i sin 3F-debut mod Odense Q.

“Sofie har enorme muligheder”

Sportschef Lars Møller ser enorme muligheder for den unge angriber:

“Sofie er en fantastisk teknisk fodboldspiller, som igennem flere år har vist, at hun kan være med på allerhøjeste pigeniveau i Danmark. Hun har gennem årene været med på samtlige DBU-tilbud og -pigelandshold.”

“Sofie kan nå enormt langt, hvis hun kan holde sig skadesfri. Hun er virkelig ærgerrig og har med rette sat sig høje mål for sine fremtidige præstationer,” siger Lars Møller – og tiolføjer:

“Vi vil i B.93 gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe hende på rette vej med hendes drømme – og vi vil fortsat lægge flere lag på denne diamant.”

Sofie Bredgaard er “utrolig glad og stolt” over sin nye kontrakt::

“Jeg har kæmpet virkelig hårdt for at nå hertil, så det er rigtig dejligt, at det hårde arbejde belønner sig. B.93 er en klub, jeg er utrolig glad for, at være en del af, så det er meget dejligt, at jeg stadig kan være en del af setuppet her. Jeg glæder mig til at forsætte med det hårde arbejde, og forhåbentlig vil det ende ud i noget godt i løbet af sæsonen,” siger hun.

Sofie Bredgaard i en U18 DM-kamp mod BSF.

En spiller med mange facetter

Sportschef Lars Møller beskriver stortalentets evner sådan her:

“Hendes evner med bolden er eminente, hun har et fantastisk spark med højre ben, hun er enormt god til at skære ind foran modstanderen efter en dribling, hun har mange facetter i sit spil – og vigtigst af alt higer hun konstant efter at blive en bedre fodboldspiller, end hun allerede er”.

Med Sofie Bredgaard har B.93 inden for det seneste år rykket 4 spillere fra U18DM op i 1. seniortruppen. De øvrige er Selma Svendsen, Bjørg Godvin og senest Julie Falkebo.