B93 giver ungt talent chancen på 1. holdet

0
1511
Julie Falkebo er ny spiller i B93s 1. holdstrup.

Den tidligere U18 DM-anfører Julie Falkebo er rykket op i 1. holdstruppen, der skal spille kvalifikationsliga i foråret. Julie har været ude i et år med en skade, men har holdt fodboldpassionen ved lige som hjælpetræner for U14-pigerne

Julie Falkebo, tidligere anfører for B93s U18 DM-hold, bliver i foråret en del af B93s kvalifikationsligahold. Klubben fortæller på sin facebookside, at Julie Falkebo efter en længere skadespause nu er tilbage på et niveau, hvor hun skal have chancen blandt klubbens bedste.

“Julie har brugt sit første halve år som seniorspiller på vores 2. seniorhold, som har været et super godt step for hende. Vi synes nu, hun er klar til at indgå i truppen på 1. senior. Med vores filosofi om at bringe så mange af egne unge spillere som muligt videre, går det utrolig fint i spænd. Vi glæder os til at se Julie udvikle sig i 1.holds-truppen,” siger cheftræner Anders Vang til facebooksiden.

Julie Falkebo var ude i et år på grund af en korsbåndsskade. Hun glæder sig til at vende tilbage til det højeste niveau:

”Fodbolden har været et stort savn, og jeg er derfor topmotiveret og indstillet på at være med til at bygge et godt hold op og få os spillet op i 3F Ligaen,” siger hun.

I skadespausen har Julie Falkebo fastholdt kontakten til fodbolden med en tjans som hjælpetræner for U14 Øst-pigerne:

”Det har jeg været rigtig glad for og lært meget af. Det har hjulpet mig til ikke bare med at blive en bedre fodboldspiller, men også med at holde kontakten med mine holdkammerater og klubben. Det er derfor helt klart en af grundene til, at jeg stadig holder fast i fodbolden i dag,” siger hun.

Tidligere på ugen forstærkede B93 sit 1. hold med amerikanske Nicole Robertson, som skiftede fra FCN / Farum Boldklub i den første kommercielle handel mellem to danske klubber om en kvindelig fodboldspiller.