BSF-træner: “Det vigtigste er at se fremgang”

0
1160

BSF’s U18 DM-hold tabte i lørdags 5-0 til Brøndby. Dog har de allerede på søndag mulighed for revanche, når de på hjemmebane tager imod Varde. FODBOLD FOR PIGER har fanget holdets træner, Torben Frost, til en snak om sæsonpremieren og holdets målsætninger. 

Af Signe Holt Andersen

BSF’s U18 DM-hold fik ikke den ønskede start på sæsonen, da de i lørdags led et nederlag på hele 5-0 imod Brøndby. Heldigvis for BSF, så har de allerede på søndag en ny mulighed for 3 point, når de på hjemmebane møder Varde.

Positive ting at tage med videre

Holdets træner, Torben Frost Clausen, er selvfølgelig ikke tilfreds med nederlaget, men ser alligevel nogle positive ting fra kampen. Ifølge Torben, så sad Brøndby meget på bolden, og BSF fik ikke udnyttet deres offensive omstillinger.

”Vi vidste, at det ville blive en svær kamp mod et meget stærkt Brøndby hold. Når vi ser over hele kampen, så skal spillerne have stor ros for deres indstilling og deres utrolig hårde arbejde. De gik hårdt ind i duellerne, og selvom vi kom bagud, så blev de ved med at kæmpe,” fortæller Torben Frost. 

BSF spiller næste kamp allerede på søndag, hvor de på hjemmebane tager imod Varde. Inden kampen ligger BSF placeret som nummer 14, mens Varde er nummer 10 i ligaen. Der er lagt op til en spændende kamp, hvor begge hold har brug for 3 point. BSF bruger derfor ugen på at forberede sig godt til søndagens kamp. 

” Vi forbereder os som altid meget seriøst til kampene. Vi træner hårdt og ser video fra vores sidste kamp, for at se hvilke ting vi lykkes med, samt hvilke ting vi skal forbedre. Vi kommer også til at kigge lidt på Varde for at se, hvordan vi skal gribe kampen an,” lyder det fra Torben. 

Udvikling som førsteprioritet

Selvom BSF lige nu ligger sidst i tabellen, så er det ikke noget, som pigerne og trænerne lader sig gå på af. BSF har altid været kendt for at producere mange talenter til klubbens 3F-hold, og dette er også noget, som man arbejder hårdt på nu – selvom man selvfølgelig også gerne vil have lidt flere point på kontoen i U18 DM. 

”Vores målsætning for sæsonen er at udvikle spillerne mest muligt, samt få så mange spillere op på vores 3F eller 1. divisionshold til sommer. Som hold vil vi selvfølgelig forsøge at vinde nogle kampe og få nogle flere point på kontoen. Det vigtigste for os er dog, at vi kan se fremgang i holdets og spillernes udvikling,” afslutter Torben Frost