Video-hyldest til Harder

0
1879

Magnus Torp Nyby fra Viborg har lavet denne hyldestvideo om Pernille Harder, som han sendt til FODBOLD FOR PIGER. Magnus er tidligere pigetræner i Nykøbing Mors IF / Morsø FC, hvor han har trænet hold fra U14 til kvindesenior. Han ser Pernille Harder som et kæmpe forbillede for kvindefodbolden i Danmark og skriver sådan her om sin video:

“Dette er en lidt anderledes form for Historie frem for de andre. Denne video viser hvordan Pernille Harder har været med til at forme dansk kvindefodbold, og hvordan hun har været med til at få kvinde-fodbolden frem i Danmark. Hun er en institution i Danmark og alt hendes hårde arbejde sammen med det danske landshold har været med til at åbne en masse øjne op. JA kvinder/piger kan godt spille fodbold og de fortjener ligeså meget ros som drenge/mænd!”