Sophie Gravesen om pris: “Det betyder enormt meget for mig”

0
2204

Den danske u16-landsholdsspiller, Sophie Gravesen, vandt i sidste uge prisen som “Årets talent 2018” i Thy. Sophie modtog prisen i en fyldt Thy-hal, og var selv på scenen for at holde takketale. Læs mere om Sophies pris i denne artikel. 

Af Signe Holt Andersen

Det blev en fantastisk og prisvindende aften for FC Thy Piger, da Thisted Kommune fredag den 1. februar hyldede sportsfolk og frivillige i kommunens mange foreninger.  I en propfyldt Thy-hal fik deltagerne et både sjovt og flot show med musik, underholdning og ikke mindst uddeling af priser til de nominerede.

Et sus i maven 

En af priserne, som skulle uddeles, var prisen som “årets talent 2018”. Blandt de 3 nominerede var Sophie Gravesen fra FC Thy Piger, som til dagligt spiller for klubbens U18 DM-hold. Sophie endte med at vinde prisen og måtte på scenen for at holde takketale.

“Da de råbte mit navn op, fik jeg et sus i maven. Jeg gik derefter op på scenen for at modtage prisen, hvor jeg også blev interviewet.  I talen takkede jeg  både klubben, mine venner og familie, da de altid har støttet mig,” fortæller Sophie.

Prisen bestod af en vandrepokal og 5000 kroner, som blev sponsoreret af NET IP. Sophie har i efteråret vist sig frem på fornemmeste vis, hvor hun trods sin unge alder har præsteret fremragende i U18 DM. Ifølge Sophie, så var det også dejligt, at hendes præstationer i 2018 blev anerkendt med en flot pris.

“Det betyder rigtig meget for mig at vinde prisen. Til dagligt kæmper jeg for at præstere godt og for at opnå mine mål. Derfor er det rart at blive anerkendt og vide, at folk følger med – det er en super dejlig følelse,” siger Sophie.

Store drømme

Selvom det hele spiller for det unge talent, så har hun stadig masser af drømme og mål for fremtiden. Sophie Gravesen har indtil nu været med inde omkring u16-landsholdet, hvor hun har scoret 2 mål i bare 2 landskampe. Et af hendes personlige mål for foråret er også, at blive udtaget til kommende samlinger og kampe med landsholdet.

“Mit mål er at blive udtaget til den næste tur med u16-landsholdet til Polen. Når det kommer til mine mål i klubben, så vil jeg meget gerne blive udtaget til nogle 3F-kampe,” fortæller det unge talent.

FC Thy Piger- Skyum spiller deres første kamp i U18 DM den 9.marts, hvor de på udebane møder FC Nordsjælland.