To BSF spillere udtaget til landsholdet

0
1646

BSF spillere udtaget til landsholdet

I denne uge har Landstræner Lars Søndergaard udtaget landsholdstruppen til den kommende tur til Algarve Cup senere på måneden. I truppen var både Sarah Jankovska og Amalie Thestrup fra Ballerup-Skovlunde Fodbolds 3F-ligahold. Begge spillere har deltaget på de danske ungdomslandshold og haft en fantastisk sæson i BSF. Amalie har gennem hele sæsonen arbejdet benhård i angrebet og scoret hele 11 mål for BSF i 3F-ligaen. Amalie har i gennem en længere periode præsteret på dette høje niveau i BSF og glæder sig til at bygge ovenpå på landsholdet. Fra BSF træningslejren i Orlando udtaler Amalie:

”Jeg er selvfølgelig super glad for udtagelsen. Det er mange års hårdt arbejde der endelig bærer frugt. Jeg glæder mig til at give den gas og måle mig med de allerbedste.”

Sarah haft en et godt efterår på banen, hvor hun fortsat med at leverer på det høje niveau som gav hende en plads på turneringens allstar hold ved sommerens U19 EM.

På DBU´s hjemmeside udtaler Lars Søndergaard følgende omkring udtalelsen af Sarah:

”Sarah har været inde omkring alle U-landsholdene, og nu vil vi gerne se hende an med egne øjne, fordi hun længe har gjort en god figur for BSF i 3F-Ligaen”

Springet fra ungdomslandsholdet til A-landsholdet er da også noget som Sarah spændt ser frem til:

”Jeg er meget glad for anerkendelsen. Det er et stort skulderklap og jeg er meget spændt på samlingen. Derudover er det en kæmpe oplevelse og mulighed for at vise mig frem og træne med på højeste niveau.”

Der venter nu Sarah og Amalie et hård arbejde de på de sidste dages træningslejr i USA, sammen med resten af BSF 3F-ligaspillere, før de med landsholdet sætter kurs mod Algarve.

I BSF ønsker vi Amalie og Sarah tillykke med udtagelsen! De skrive sig ind i en historisk række af landsholdspiller der har trænet og spillet i BSF. Denne række tæller nu også Amalie og Sarah, hvilket vi i BSF er utrolig stolte af